Temel Karamollaoğlu'dan Doğal Gaz Eleştirisi

Türkiye'nin doğal gaz rezervi keşfini değerlendiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu,''Ancak marifet o kaynağı bulmak değil, o kaynağı millet hizmetine sunabilmektir.'' dedi.

26.08.2020-17:00 - (Son Güncelleme: 26.08.2020-17:04) Temel Karamollaoğlu'dan Doğal Gaz Eleştirisi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Balgat Eğitim Merkezi’ndeki yaptığı basın açıklamasında gündeme yönelik eleştiriler yaptı.

Temel Karamollaoğlu, Karadeniz'de Türkiye tarihinde bulunan, en büyük doğalgaz rezervinin keşfi haberini değerlendirmeden geçmedi.

Türkiye'nin sondaj gemisi Fatih, Karadeniz'de 320 milyar metreküplük doğalgaz rezervi keşfederek ülkemiz için elzem bir adım atmıştı.

''MARİFET DOĞALGAZ BULMAK DEĞİL''
Basın açıklamasında söz konusu meseleye değinmeden edemeyen Temel Karamollaoğlu, Karadeniz’deki doğalgazın bulunmasının marifet olmadığını söyleyerek ''Milleti, Karadeniz'de bulduğumuz gaz bizim bütün problemlerimizi çözecek kanaatine getirmeye çalışıyorlar. Bizim böyle bir kaynağı bulmuş olmaktan dolayı sevinmemiz elbette gerekir. Ancak marifet o kaynağı bulmak değil, o kaynağı millet hizmetine sunabilmektir.'' açıklamasını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal