Temel Karamollaoğlu Din Dersine Saldırdı

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, katıldığı televizyon programında din dersine saldırdı.

24.05.2018-02:18 - (Son Güncelleme: 24.05.2018-02:21)

Fox TV'de Fatih Portakal'ın sunuculuğunu yaptığı programa misafir olan Saadet Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, Milli Görüş tarafını yine hüsrana uğratacak bir açıklama yaptı.

'ZORLA BİR İŞ OLMAZ, ÇOCUK İSYAN EDER'

Fatih Portakal'ın 'zorunlu din dersine nasıl bakıyorsunuz' sorusuna yanıt veren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'O konuda ben şunu söyleyeyim. Aslında bir din dersinin verilmesinin gerekli olduğuna şahsen inanıyorum ben. Fakat bu konudaki prosedür nasıl olmalı onu tam kestiremedim. Yani burada zorla bir iş olmaz. Zaten bir çocuk zorla bir yere gidiyorsa isyan ediyor' şeklinde konuştu.

'TABU HALİNE GELMESİNİ DOĞRU BULMUYORUM'

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Fatih Portakal'ın "Atatürk hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusunu cevapladı.

Atatürk hakkında bir dayatma ortaya konulmasının doğru olmadığını düşündüğünü ifade eden Cumhurbaşkanı aday Karamollaoğlu, "O dönemdeki icraatların da yeri geldiği zaman makul ölçüler içinde sorgulanabilmesi lazım. Mutabık kalacağımız zeminler vardır. Konuşalım, anlaşalım. Ama tabu haline gelsin, bir şey de putlaştırılsın onun da doğru olmadığı kanaatindeyim" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal