Casper En İyi Akıllı Telefonu

İlk yerli ve yapay zekaya sahip akıllı telefonu piyasaya süren Casper’ın en iyi akıllı telefonunun hangisi olduğunu sizin için araştırdık. Peki, Casper’ın en iyi akıllı telefonu hangisidir? Casper'ın en iyi akıllı telefon VIA A4 mü? Casper VIA A4'ün özellikleri nelerdir? Detaylar haberimizde...

02.06.2020-15:09 - (Son Güncelleme: 02.06.2020-14:36) Casper En İyi Akıllı Telefonu

Casper VIA A4 havalı cam tasarımı, büyüleyici renkleriyle, görüntü kalitesindeki mükemmeliyetiyle Casper’ın en iyi akıllı telefonu olarak ön plana çıkıyor. Tabi ön plana çıkmasının nedeni yalnızca bunlar değil. Sizin için Casper VIA A4’ün özelliklerini bir araya getirdik. İşte detaylar…

CASPER VIA A4 ÖZELLİKLERİ

Ekran Boyutu: 6.3 inç

Ekran Parlaklığı: 450 cd/m²

Dahili Depolama: 128 GB

Bellek (RAM): 6 GB

Batarya Kapasitesi: 3950 mAh

Hat Sayısı: Çift Hat

Arka Kamera Çözünürlüğü:16 MP

Ön Kamera Çözünürlüğü: 13 MP

İşlemci: Helio P23

İşlemci Çekirdek Sayısı: 8

İşlemci mimarisi: ARM Cortex-A53

İşlemci Sistemi Yazılımı: Android 9.0

Casper VIA A4 ile uygulamalarınızı yedeklemeye veya silmeye ihtiyaç duymayacaksınız. 128 GB dahili hafızası sayesinde kullanıcılarına yüksek depolama alanı sunar. 6 GB RAM ile diğer modellere kıyasla 2 kat daha hızlı geçiş sağlayarak oyun performansını artırır ve daha zevkli bir hale getirir.

Helio P23 2.0GHz yüksek işlemcisi, 6 ve 4GB Ram seçenekleri ile entegre çalışaak yüksek performans sunmakta. Aynı zamanda VIA A4'ün akıcı arayüzü sayesinde istediğiniz verilere vakit kaybetmeden ulaşabilirsiniz.

Pratik ve kolay kullanımı ile USB Type-C girişi sayesinde, bağlantılarınızı çok daha hızlı kurabilirsiniz. Piliniz azaldığı zaman 5V 2A'lık şarj adaptörü sayesinde cihazınızı hızlı bir şekilde tekrar şarj edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal