Apple'dan Amerikalı Yağmacılara Sürpriz!

ABD'de gerçekleşen protestolar sırasında birçok mağaza yağmacıların hedefi haline geldiler. Bu mağazalardan biri de Apple'ın Philadelphia'da yer alan Walnut Street mağazı.

01.06.2020-17:04 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-16:53) Apple'dan Amerikalı Yağmacılara Sürpriz!

Amerika'da dolandırıcılık suçuyla göz altına alındığı esnada polisler tarafından orantısız güç kullanımıyla ölüme sürüklenen George Floyd'un ardından yaşanan protestolar birden fazla şehirde devam ediyor. Yapılan bu gösterileri fırsat olarak görenler de yok değil.

Göstericiler ve kolluk kuvvetleri arasında yaşanılan karışıklıklar sırasında eylemcilerin arasına sızan kişiler tarafından bir çok mağaza yağmaya uğruyor. Bu mağazalardan biri de Apple'ın Walnut Street mağazası.

Eylemcilerin Walnut Street'te yer alan Apple mağazasına girmesiyle çok sayıda iPhone telefon çalındığı ortaya çıktı. Ancak çalınan bu cihazların henüz faturalandırma yapılmayanlarının seri numaraları tabii ki firma tarafından biliniyordu. Yağmacılar tarafından çalınan cihazlara açıldığı an bir uyarı mesajı gönderdi.



Apple mesajında "Lütfen Apple Walnut Street'e geri dönün." ifadelerine yer verirken cihazın takip edildiğini ve devre dışı bırakıldığı için kullanılamayacağını belirtti. Gerçekleşen bu eylem yasa dışı bir etkinlik olduğu için cihazla ilgili yetkililere de haber verildiği eklendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal