Apple Ücretsiz Onarım Programını Başlattı

ABD’li teknoloji devi Apple daha önce üretim hataları ve kronikleşen hatalardan dolayı iphone ve macbooklarda ücretsiz onarım programı başlatmıştı. Son olarak şirket Ipad Air 3'ü de bu program kapsamına aldı.

07.03.2020-10:07 - (Son Güncelleme: 07.03.2020-16:53) Apple Ücretsiz Onarım Programını Başlattı

Apple bu defa geçen sene tanıtımını yaptığı 10.5 inç büyüklüğündeki üçüncü nesil Ipad Air için devreye girdi. Çünkü yeni Ipad’in ekranında önce kısa bir titremenin ardından ani bir biçimde kalıcı olarak kapanabiliyor.

Şirket yaptığı incelemelerin ardından sorunlu olarak tespit ettikleri cihazların Mart-Ekim 2019 arasında üretildiğini bildirdi. Burada yer verdiğimiz gibi ya da benzer sorun yaşayan cihazlar kullanıcılarının başvurmaları halinde ücretsiz onarım yapılacak.

Onarımlarının ardından yapılan testlerde sorunu düzelmeyen cihazlar ücretsiz değiştirilebilecek. Bunun için App Store ya da Apple yetkili servislerine başvurulması gerekiyor. Onarım programının kapsamını şirket iki yıl olarak belirledi.

Yani üçüncü nesil iPad Air, 2019 yılının Mart ayında piyasaya sürüldüğünden program yeni Ipad Air’ler için 2020 Mart ayına kadar geçerli olacak.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal