Tekfen Filarmoni'den Çocuklar İçin Challange

Tekfen Filarmoni 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir “challenge” başlattı.

18.04.2020-13:19 - (Son Güncelleme: 18.04.2020-13:17) Tekfen Filarmoni'den Çocuklar İçin Challange

Tekfen Filarmoni Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklara unutamayacakları bir an yaşatmak için çok özel bir “challenge” başlattı.

Sosyal medya hesaplarından çağrı yapan Tekfen Filarmoni, orkestralara "Evimizde de olsak, gelin siz de çocuk şarkılarını, marşlarını çalın, #23NisanChallenge hashtag'i ile paylaşın, 23 Nisan'da Türkiye'nin dört bir yanındaki çocuklara armağan edelim, bayramı coşkuyla kutlayalım.” çağrısında bulundu.

Tekfen Filarmoni'nin çocuklara özel sürprizi 23 Nisan Perşembe günü orkestranın sosyal medya hesapları ve YouTube kanalında yayınlanacak.

İşte Tekfen Filarmoni'nin sosyal medya hesaplarından yayınladığı videoyla meydan okuduğu orkestralar:

"Ankara Gençlik Senfoni Orkestrası, Antalya Devlet Opera ve Balesi, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, Bilkent Senfoni Orkestrası, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Devlet Çoksesli Korosu, Gedik Filarmoni Orkestrası, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, Opera Bale İstanbul, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası, İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, İzmir Devlet Opera ve Balesi, Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası, Karşıyaka Chamber Orchestra, Limak Filarmoni Orkestrası, Olten Sanat, Orkestra Akademik Başkent, Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası ve Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal