Tartışan Sevgilileri Ayırmak İsterken Canından Oldu

Antalya'da, arkadaşının sevgilisiyle olan tartışması için araya girip durdurmak isteyen 17 yaşındaki kız, erkeğin elindeki tabancadan çıkan kurşunun hedefi oldu.

08.01.2022-16:40 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-17:57) Tartışan Sevgilileri Ayırmak İsterken Canından Oldu

Antalya'da 17 yaşında olan kız, kafede çıkan tartışmada bir kişi tarafından ateşlenen tabanca yüzünden hayatını kaybetti.

TABANCADAN ÇIKAN KURŞUN KAVGAYI AYIRMAK İSTEYEN KİŞİYE İSABET ETTİ

Elde edilen bilgilere göre Kepez ilçesi Sakarya Caddesi'ndeki bir kafede çalışmakta olan Sıla P. (21) ile birlikte S.M.D. (22) arasında bir tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi neticesinde S.M.D. yanında taşımış olduğu tabanca ile ateş etti. Bu esnada tabancadan çıkan kurşun, kavgayı ayırmaya çalışan aynı kafe içerisinde olan çalışan Edanur Demir'in (17) başına isabet etti.


İHBAR ÜZERİNE ACİL SERVİS EKİPLERİ OLAY YERİNE GELDİ

Bölge civarında bulunan vatandaşların haber vermesi sonrasında olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri Demir'in hayatını kaybettiğini tespit etti.

Demir'in cenazesi, polis ekiplerinin incelemesinden sonra adli tıp morguna kaldırıldı.

ŞÜPHELİ BURDUR'DA YAKALANDI

Olay yerinden kaçan şüpheli S.M.D. ise Burdur'da yakalandı.

Demir'in cenazesini teslim almak için adli tıp morguna gelen anne Pakize ve kız kardeşi Esra Demir, gözyaşı döktü. Cenazenin Kurşunlu Mezarlığı'nda toprağa verileceği bilgisi paylaşıldı.


OLAY YERİNDE DERİN BİR SESSİZLİK HAKİM

Antalya'da tartışan sevgilileri ayırmak isterken canından olan Edanur'un iş yerinde sessizlik hakim. Antalya'da tartışan sevgilileri ayırmak isterken çıkan kurşunun hedefi olarak hayatını kaybeden 17 yaşındaki genç kızın işyerinde sessizlik hakim. Kafenin açılmadığı ve kapısının da kilitli olduğu görüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal