Antalya’da Korkunç Cinayet: Öldürdüğü Kadını Çeyiz Sandığına Gömdü

Antalya’da yaşanan korkunç olayın detayları ortaya çıktı. Genç kadını öldüren adam yakalanmamak için öyle bir şey yaptı ki, duyanlar hayrete düştü.

05.01.2022-17:10 - (Son Güncelleme: 05.01.2022-17:10) Antalya’da Korkunç Cinayet: Öldürdüğü Kadını Çeyiz Sandığına Gömdü

Antalya’da meydana gelen cinayet duyanları hayrete düşürdü. Genç kadını boğarak öldüren adam, ceset ortaya çıkmasın diye kadını ceviz sandığına sakladı. 

SANDIKTA SAKLADI

Antalya’ya bağlı Muratpaşa ilçesinde meydana gelen kan dondurucu cinayetin detayları ortaya çıktı. Genç kadınla evinde bulunan Vural E., Saadet Turkanç2ı boğarak öldürdü. Cesedin bulunmasını istemeyen adam, genç kadını poşete sarıp çeyiz sandığına sakaldı. Daha sonra memleketi Malatya’ya kaçan Vural E., kısa süre sonra karakola gidip işlediği cinayeti itiraf etti. Genç kadının yakınları aldıkları haberle sinir krizi geçirdi. 

POŞETE SARMIŞ

17 Aralık tarihinde 2 çocuk annesi Saadet Turknaç’ın evinde buluşan ikil arasında ilerleyen saatlerde tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü, gözü dönen adam genç kadını boğarak öldürdü. Daha sonrasında korkan ve cesedin bulunmasını istemeyen adam kadını naylona sarark çeyiz sandığına sakladı ve memleketine kaçtı. Vicdan azabına dayanamayan adam polise giderek her şeyi itiraf etti. 


ANTALYA POLİSİ GÖRDÜKLERİ KARŞISINDA ŞAŞIRDI

Yaşanan korkunç cinayet sonrasında gelen itiraf üzerine Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri durumu Antalya polisine bildirdi. Gelen telefonun ardından Muratpaşa İlçesi Üçgen Mahallesi Şarampol Caddesi'ndeki adrese giden ekipler Saadet Turkanç'ın cesedinin bulunduğu dairenin kapısını çilingir yardımı ile açıp içeri girdi. Kilitli sandığı da açan ekipler 2 çocuk annesi Saadet Turkanç'ın tanınmaz haldeki cesedini buldu. Evde yapılan çalışmanın ardından ceset gece Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal