Allah Diye Bağıran Yaşlı Adam Cami İmamını Korkuttu

İstanbul’da bir cami imamının Kur’an okuduğu sırada arkasında ‘Allah’ diye bağıran adamın sesiyle irkildi. Telefon kamerasıyla kaydedilen görüntüler tebessüm ettirdi.

05.01.2022-16:14 - (Son Güncelleme: 05.01.2022-16:51)

İstanbul Üsküdar'daki Valide-i Cedid Camii'nde imamlık yapan Doğan Temiz, mikrofonla Kur’an- Kerim okumaya başladı. İmam Doğan Temiz, o anları kayıt altına almak için telefonunun kamerasını açtı. Kur’an okuduğu sırada arkasında oturan yaşlı amca bir anda ‘Allah’ diye bağırdı. Ne olduğunu anlamayarak irkilen cami imamı, bir anda gülmeye başladı. 


ALLAH DİYE BAĞIRDI

Valide-i Cedid Camii'nde imam Doğan Temiz, mikrofonla Kur’an okuduğu esnada arkasında oturan takkeli yaşlı adam Kur’an tilavetini gözleri kapalı şekilde dinledi. Yaşlı adam, imamın nefes almak için duraksadığı esnada ‘Allah’ diyerek bağırdı. Kaydedilen görüntülerde imamın o seste irkildiği ancak sonrasında tebessüm ettiği görüldü. 


KALPTEN GİDECEKTİM

Arkasında oturan takkeli yaşlı adamın bağırması sonucu korkarak irkilen imam, ses karşısında şaşkınlıkla elini kalbine götürerek kendini sakinleştirmeye çalıştı. Mikrofonla Kur’andan ayetler okuyan imam gülmesinin geçmesini bekledikten sonra kaldığı yerden devam ettiği görüldü. Cami imamı Doğan Temiz, ‘Kalpten gidecektim’ ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal