Başak Cengiz Cinayeti Sonrası Şebnem Şirin'in Teyzesi Sitede Yaşananları Anlattı!

Ataşehir'de yaşanan Başak Cengiz cinayeti sonrası katil Can Göktuğ Boz ile aynı sitede oturan Şebnem Şirin'in teyzesi sitede gerçekleşen toplantıda yaşananları sosyal medyadan paylaştı.

15.11.2021-10:36 - (Son Güncelleme: 15.11.2021-12:41) Başak Cengiz Cinayeti Sonrası Şebnem Şirin'in Teyzesi Sitede Yaşananları Anlattı!

Geçtiğimiz gün Ataşehir’de yaşanan trajik olayda Başak Cengiz, Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcı ile öldürülmüştü. Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen cinayet sonrası Can Göktüğ Boz ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Cinayete kurban giden Şebnem Şirin'in teyzesi, Başak Cengiz'in katili ile aynı sitede oturduğunu açıkladı. Şebnem Şirin'in teyzesi katil Can Göktuğ Boz ile ilgili site toplantısında yaşadığı olayı sosyal medyadan aktardı.

ŞEBNEM ŞİRİN'İN TEYZESİ SİTEDEKİ TOPLANTININ DETAYLARINI SOSYAL MEDYADA AÇIKLADI

Ataşehir’de yaşanan canice olayın ardından detaylar çıkmaya devam ediyor. Katil Can Göktuğ Boz ile aynı sitede oturan Şebnem Şirin’in teyzesi, sitede gerçekleşen Can Göktuğ Boz toplantısı ile ilgili detayları sosyal medyadan paylaştı. Türkiye'nin konuştuğu olayla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Buna göre; Denizli'de Furkan Zıbıncı tarafından 12 bıçak darbesiyle öldürülen Şebnem Şirin'in teyzesi Selda Tokat, katil Can Göktuğ Boz ile komşu çıktı. Aynı sitede farklı bloklarda oturduklarını açıklayan Tokat, korkunç cinayetin ardından oturduğu sitede toplantı yapıldığını anlattı. Toplantı öncesinde ve sonrasında yaşanan skandallar ise herkesi şaşkına uğrattı. Yakın bir tarihte Şebnem'i toprağa veren acılı teyze, şu ifadeleri kullandı: ‘Samuray kılıçlı katil, benim yan bloğumda oturuyormuş. Zaten canımız yanık. Gencecik masum Başak Cengiz için çok üzüldüm. Susamurum ve tüm çocuklar, gençler için ise inanılmaz endişeli ve şaşkınım. MSitemiz lüks falan değil bu arada (öyle yazmış gazeteler) gereğinden fazla pahalı o ayrı. Her neyse buraya yazmak istediğim bir başka şey de hani benim ortancaları söküp benim hakkımda tutanak tutmak isteyen site yönetimi bugün bir yazı yollamış sakinlere. Uzatmış uzatmış uzatmış ama 'Hatalıyız özür dileriz' dememiş, zaten bir Allah kulu istifa etmemiş. Üstüne ne yapmış? Haklarında eleştiri yapanları dava etmekle tehdit etmiş. Sitede samuray kılıçlı katil için geniş katılımlı bir toplantı oldu. Yönetim, müdür, güvenlik; sütten çıkmış ak kaşıkmış onu anlattılar. Bir de şey diyor site yönetim kurulu başkanı, koca Türkiye'nin gördüğü 80 cm'lik kılıca; 'Bıçak!' Yuh ya kafayı yicem. Bilin bakalım istifa, özür oldu mu?

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal