27.10.2021-17:25 (Son Güncelleme:01.11.2021-17:47)


1

ŞEBNEM ŞİRİN KİMDİR?

ŞEBNEM ŞİRİN KİMDİR?

Olay sonrası kaçan Furkan Zıbıncı polis ekipleri tarafından yakalandı. Tartışmanın asıl kaynağının Şebnem Şirin'in Zıbıncı'dan ayrılmak istemesinden kaynaklandığı söyleniyor. Dairede inceleme yapan ekipler iki farklı kanlı meyve bıçağı buldu. Elinden hafifçe yaralanan Zıbıncı, kavga sırasında Şirin'i ilk önce yüzünden sonra boğazından bıçakladığı açıklandı.



2

FURKAN ZIBINCI KİMDİR?

FURKAN ZIBINCI KİMDİR?

Denizli'de altın toptancısında işçi olarak çalışan Furkan Zıbıncı, emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi. Furkan Zıbıncı'nın gasp ve cinsel istismardan kaydı bulunuyor. Denizli'de bir şarapçılık şirketinin ortağı Fevzi Tokat'ın torunu olduğu öğrenilen Şebnem Şirin, ne zaman toprağa verilecek bilinmiyor. Fevzi Tokat 2014 yılında hayatını kaybetmişti.



3

2021 KADIN CİNAYETLERİ

2021 KADIN CİNAYETLERİ

Ankara'da Esra Hankulu'nun evinde ölü bulunmasından sonra ömür boyu hapis istemiyle iddianame düzenlenen Ümitcan Uygun'un yalanları bir bir çürütüldü. Ankara 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde tarafından kabul iddianamede Şüpheli Ümitcan Uygun'un “kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. Hankulu ölürken evde bulunan iki arkadaşı da delilleri yok etme ve gizleme suçundan 5 yıla kadar hapsi istendi. Ümitcan Uygun kasten öldürme suçundan çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ümitcan Uygun aynı zamanda Aleyna Çakır'ı öldürmek suçuyla da yargılanacak.



4

Bu yılın Haziran ayında 18, ilk altı ayında toplam 130 kadın erkek cinayetine kurban gitti. Öldürülen kadınların yüzde 56'sı evli olduğu erkek tarafından, %11'i akraba tarafından öldürüldü. Kadınların yarısı evde öldürüldüğü biliniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR