Suudi Görevliler Cemal Kaşıkçı Cinayetinin Ardından 32 Porsiyon Çiğ Et Siparişi Vermiş

İstanbul Emniyeti yıllık almanağını yayınladı. Yayınlanan raporda Kaşıkçı cinayetinin detayları da var. Buna göre Suudi görevliler cinayetin ardından 32 porsiyon pişmemiş et siparişi vermiş.

14.02.2019-16:32 - (Son Güncelleme: 14.02.2019-16:12) Suudi Görevliler Cemal Kaşıkçı Cinayetinin Ardından 32 Porsiyon Çiğ Et Siparişi Vermiş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, düzenlediği 1 senelik faaliyet raporunda Cemal Kaşıkçı cinayetini detaylarıyla aktardı. Raporda infaz ekibinin Kaşıkçı'nın öldürülmenin sonrasında konsolosluk konutuna 32 porsiyon pişmemiş et sipariş ettiği, kanıtların konsolosluk konutu içinde yer alan tandırda yakılarak yok edilmiş olabileceği kaydedildi.

Raporda yer alan Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz'in vahşetin ikinci kurbanı olabileceği olasılığı dikkat çekti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, dünyayı sallayan 'Kaşıkçı Cinayeti' soruşturmasından terör örgütü operasyonlarına, Adnan Oktar suç örgütünden uluslar arası uyuşturucu şebekelerine dek pek çok çalışmanın yer aldığı çalışmaları, 1 senelik faaliyet raporunda bir araya getirdi. İstatistik bilgilerin yer aldığı almanakta Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda 2 Ekim 2018'de vahşi bir biçimde katledilen gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinin detayları da yer alıyor.

"BELKİ DE HATİCE CENGİZ NİŞANLISI GİBİ O VAHŞETİN İKİNCİ KURBANI OLACAKTI"

Raporda Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz ile alakalı şaşırtan bir detay da var. Kaşıkçı'yı kapıda karşılayan personelin anında içeriye bilgi verdiğinin aktarıldığı raporda, "O gün Kaşıkçı'yı kapıda karşılayan personeli hemen içeriye bilgi veriyor. Aynı personel, Hatice Cengiz'i gördüğü halde içeriye 'Kaşıkçı'yı dışarıda bekleyen var' demiyor. Söylemiş olsa, belki infaz durdurulurdu. Bir olasılık daha var. Belki de Hatice Cengiz nişanlısı gibi o vahşetin ikinci kurbanı olacaktı"

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal