Survivor Yarı Finali Bu Akşam! Hangi Yarışmacılar Yarı Finalde?

Bu akşam Survivor'da yarı final heyecanı yaşanacak. Peki, Survivor’da yarı finalde hangi isimler yarışacak? Survivor 2021 en son kim elendi?

23.06.2021-10:53 - (Son Güncelleme: 24.06.2021-15:21) Survivor Yarı Finali Bu Akşam! Hangi Yarışmacılar Yarı Finalde?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor’ın yarı finaline sayılı saat kaldı. Salı günü yayınlanan Survivor bölümünde yarı finale gidecek son dört isim belli olurken, bir kişide adaya veda etti. İzleyiciler bu akşam ekranlara gelecek Survivor’ın yarı finaline kalan dört isimi merak ediyor. 

Final yaklaştıkça yarışmacılar arasındaki mücadele de hız kazandı. Bu hafta oynanan sembol oyununu kazanarak İsmail yarıfinale adını yazdırmıştı. Salı akşam yapılan eleme ile bir kişi adaya veda etti. Böylece yarı finale kalan dört isim belli oldu. 

Yarı final bu akşam 20.00'de TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Yarın akşam, 25 Haziran Cuma günü ise final heyecanı yaşanacak. Bu hafta yarışmaya son olarak Berkay veda etti. Bu akşam yarı finalde; Aleyna, İsmail, Poyraz ve Ayşe karşı karşıya gelecek. Bu dört isimden, iki kişi finale çıkmaya hak kazanacak. 

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNLARI

Survivor’ın finalden önceki son dokunulmazlık oyunlarına yarışmacıların mücadelesi damga vurdu. Yarışmacılar finale kalmak için bütün güçlerini ortaya koydu. Bu haftanın oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Aleyna kazandı ve potaya Ayşe’yi soktu. İkinci dokunulmazlık oyununu ise İsmail kazanarak, Poyraz’ın adını verdi. Son oynanan dokunulmazlıktan sonra ise Berkay potaya girdi. Böylece yarı finalden önceki son eleme adayları; Poyraz, Ayşe ve Berkay oldu. 

SURVİVOR YARI FİNALE KİMLER GİDİYOR?

Seyirciler; Poyraz, Berkay ve Ayşe arasında oy kullandı. SMS Sonuçlarına göre en düşük oyu alan aday elendi. Survivor’da üç aday arasından en düşük oyu alarak elenen isim Berkay oldu. Berkay’ın elenmesi ile yarı finale çıkacak dört isimde belli oldu. İstanbul’da yapılacak yarı finalde Aleyna, Ayşe, Poyraz ve İsmail karşı karşıya gelecek.

22 Haziran SMS Sıralaması ise paylaşılmadı. Acun Ilıcalı, oyunların bireysele dönmesi ile beraber SMS sıralaması paylaşımlarının yapılmayacağını söylemişti. Bu sebeple son haftalara dair SMS sıralaması paylaşılmıyor.

SURVİVOR FİNAL NE ZAMAN?

Survivor yarı finali ve finali İstanbul’da yapılacak. Yarı final bu akşam; 24 Haziran Perşembe günü, final ise 25 Haziran Cuma günü ekranlara gelecek. Final sonucunda Survivor şampiyonu olan isimin 750 bin ile 1 milyon lira değerinde bir para ödülünü kazanması bekleniyor. Fakat ödüle dair Acun Ilıcalı tarafından bir açıklama yapılmadı.

SURVİVOR’DAN ELENEN BERKAY YUVAKURAN KİM?

2 Kasım 1997 tarihinde İstanbul’da doğan Berkay Yuvakuran, Nişantaşı Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nden mezun oldu. 23 yaşında olan yarışmacı, futbolculuk yapıyor. İlk olarak Pendikspor’un alt yapısında futbol oynamaya başlayan Yuvakuran, son olarak Dudullu forması giydi.

Berkay Yuvakuran’ın babası bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray’da forma giymiş eski futbolcu Semih Yuvakuran’dır. Aynı zamanda üçüz olan Survivor Berkay’ın kardeşi Utku Yuvakuran da Beşiktaş takımında kalecilik yapmaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal