Survivor Sabriye'nin 'Başörtülü Fotoğrafı' Sosyal Medyayı Salladı!

Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Survivor 2017' yarışmasına damga vuran isimlerden olan Sabriye Şengül'ün başörtülü fotoğrafı sosyal medyayı salladı.

13.07.2017-10:48 - (Son Güncelleme: 13.07.2017-15:54)

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği 'Survivor 2017’ yarışmasına damgasını vuran isimlerden olan ünlüler takımının başarılı ismi Sabriye Şengül, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla büyük ses getirdi. Ünlüler takımının en çok konuşulan isimlerinden olan Sabriye Şengül, başına bağladığı yeşil yazmasıyla çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Sabriye Şengül, “Eşarbımın rengini çok beğendim. Sevgi ablacımın hediyesi. Çok teşekkür ederim” notunu düştü.

50 BİN BEĞENİ ALDI!

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Survivor Sabriye'nin bu fotoğrafı yaklaşık olarak 50 bin beğeni aldı. Yakın arkadaşı Adem Kılıççı da aynı takımda mücadele ettiği Survivor Sabriye'nin yeşil yazmalı fotoğrafını beğenmeyi unutmadı.



SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

TV8 ekranlarında yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorları kıran ve Eylül ayında uzun süredir birlikte olduğu sevglisi Şeyma Subaşı ile dünyaevine girmeye hazırlanan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Survivor 2017' yarışmasının ünlüler takımında mücadele etmiş olan Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün 3 Türkiye şampiyonluğu bulunmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal