Süper Lig'e veda eden Altay'ın oyuncusu Kazımcan Karataş'ın transferi için Galatasaray'ın ardından Beşiktaş devreye girdi!

Bu sezon Süper Lig'den düşen Altay'ın dikkat çeken isimlerinden olan sol bek futbolcu Kazımcan Karataş'ın transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Oyuncu ile Galatasaray'ın ilgilendiği biliniyordu. Kazımcan için sol olarak Beşiktaş'ın transferde harekete geçtiği aktarıldı.

30.05.2022-10:16 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-10:26) Süper Lig'e veda eden Altay'ın oyuncusu Kazımcan Karataş'ın transferi için Galatasaray'ın ardından Beşiktaş devreye girdi!

Süper Lig'e bu sezon veda eden takımlardan birisi de Altay oldu. İzmir ekibinin Spor Toto 1. Lig'e düşmesinin ardından takımdaki önemli isimler transferde pek çok takımın radarına girdi. Takımda ilgi çeken isimlerden birisi de genç futbolcu Kazımcan Karataş. 19 yaşındaki sol bek ile Galatasaray'ın ilgilendiği öğrenilmişti. Son olarak ise Beşiktaş oyuncu için kolları sıvadı.

Transfer yarışı başladı

Altay'ın 19 yaşındaki genç yeteneği Kazımcan Karataş sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oyuncu için Süper Lig devleri de yarış haline girdiler. Futbolcu ile Galatasaray sonrasında ilgilenen takım ise Beşiktaş oldu. Siyah beyazlıların oyuncuyu biran evvel kadrolarına katmak için hızlı davrandığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Bu anlamda genç yetenek ile ilgili önemli gelişmeler söz konusu. Futbolcunun transferinde yakın zamanda resmi girişimlerin olması söz konusu.


Futbolcunun kariyeri

Futbola İzmir ekibi Altay'ın altyapısında başlayan Kazımcan Karataş sonrasında takımın A seviyesine yükselmeyi başardı. Ayrıca Türkiye Milli Takımı'nın U21 oyuncusudur. Ana mevkisi sol bek olan yıldız isim sol kanat ve sağ kanat olarak görev alabiliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal