Galatasaray Altay'dan Kazımcan Karataş'ın transferi için harekete geçti!

Galatasaray'da görevi sona ermesi beklenen Başkan Burak Elmas'tan son bir sürpriz transfer hamlesi geldi. Yönetimin Süper Lig'den küme düşen Altay'ın 19 yaşındaki sol bek futbolcusu Kazımcan Karataş için kolları sıvadığı öğrenildi.

14.04.2022-11:49 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-09:59)

Sarı kırmızılılarda yakın zamanda seçim gerçekleşecek. Bu anlamda kulübün mevcut başkanı Burak Elmas görevine veda etmesi gündemde. Burak Elmas'ın takımdan gitmeden önce Galatasaray'a bir jest yapmak istediği ve bu anlamda sürpriz ismi takıma getireceği öğrenildi. Burak Elmas'ın bu anlamda gözüne kestirdiği isim ise Altay'ın 19 yaşındaki genç futbolcusu Kazımcan Karataş oldu.


Transferde düğmeye basıldı

Sarı kırmızılılardan sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Sarı kırmızılıların yönetimine veda etmesi gündemde olan Burak Elmas potansiyelli bir genç yıldız olan Kazımcan Karataş'ı gözüne kestirdi. Ligde kalma mücadelesi veren Altay'ın 19 yaşındaki sol beki Kazımcan Karataş için görüşmelere başlanıldığı öğrenildi. 


Son karar yeni yönetimin

Burak Elmas transferde anlaşma aşamasına getirip sadece son pürüzlerin giderilmesini yeni yönetime bırakmayı planlıyor. Bütçe kısıtlaması nedeniyle somut hamleler atamayan Elmas yönetimi, buna karşılık Kazımcan'ın bonservisiyle ilgili olarak İzmir ekibiyle kısa süre içerisinde mutabakat sağlamayı hedeflemekte.


Futbolcunun kariyeri

Altay'ın 19 yaşındaki futbolcusu Kazımcan Karataş Altay altyapısında başladığı futbol kariyerinde etkili performansıyla takımın A seviyesine yükseldi. Ana mevkisi sol bek olan genç futbolcu sol kanat ve sağ kanat olarak görev alabiliyor. Bu sezon gösterdiği performansla pek çok takımın ilgisini çeken Kazımcan ile en çok ilgilenen takımın ise Galatasaray olduğu öğrenildi. Futbolcu ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu. Kazımcan Karataş ayrıca Türkiye U19 takımının formasını terletiyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal