Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fenerbahçe derbisini değerlendirdi!

Süper Lig'de hafta sonu Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak kritik derbi öncesi Başkan Burak Elmas Milliyet Gazetesi'ne dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Burak Elmas'ın sözleri taraftarların dikkatini çekti.

08.04.2022-10:33 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-10:44)

Süper Lig'de haftasonu Fenerbahçe ile Galatasaray zorlu derbide kozlarını paylaşacaklar. Zorlu maçın öncesinde ise önemli gelişmeler yaşanmakta. Karşılaşma öncesinde sarı kırmızılıların başkanı Burak Elmas'tan zorlu maç ile ilgili olarak dikkat çeken açıklamalar geldi. Bu anlamda Burak Elmas dikkatleri üzerine çekti.

Kritik maç öncesi açıklamaları dikkat çekti

Burak Elmas pazar günü Ülker Stadı'dan Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sarı kırmızılıların başkanı zorlu karşılaşmada Galatasaray'ın galibiyetine inandığını dile getirdi.

Burak Elmas açıklamasında, 'Ligde istediğimiz gibi bir sezon geçirmedik ama derbilerin havası farklı olur. Beşiktaş maçında bunu gösterdik. Kaybettiğimiz Trabzonspor maçında da iyi oynadık. Bu nedenle futbolcularımız ve teknik ekibimizin Kadıköy'de de iyi bir sınav vereceğini düşünüyorum. Söz konusu Galatasaray ise aksini bekler miyim? Yarın da (cuma) Florya'ya gitmeyi düşünüyorum. Tek beklentim galibiyet ve oyuncular bunun farkındalar.' ifadelerine yer verdi.

Burak Elmas derbi öncesi dikkat çeken sözler söyledi.

Karşılaşmayı yerinden izleyecek

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas ve diğer sarı kırmızılı yöneticiler pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe derbisini Ülker Stadı'nda izleyecekler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal