Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fenerbahçe derbisi için futbolculara prim vermeyecek!

Galatasaray'da seçim öncesi oynanacak olan Fenerbahçe derbisinde futbolculara prim verilip verilmeyeceği merak konusuydu. Son gelen bilgilere göre Burak Elmas yönetimi oyunculara özel prim vermeyecek.

06.04.2022-09:23 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-09:32)

Süper Lig'de oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinden önce gelişmeler büyük bir dikkatle takip edilmeye devam etmekte. Derbi öncesinde ise iki takım cephesinden de kritik gelişmeler yaşanmakta. Galatasaray'da başkanlık seçimi öncesinde oynanacak derbi ile ilgili atılacak adımlar göze çarpıyor. Burak Elmas'ın Galatasaray'dan derbi zaferiyle ayrılmak isterken, futbolculara özel prim verilip verilmeyeceği ise büyük merak konusu haline gelmişti. Aktarılan son bilgilere göre bu maç için futbolculara özel bir prim verilmesi söz konusu değil.

Yönetimin eli kolu bağlandı

Galatasaray'da geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen genel kurulda idari yönden ibra edilmeyen yönetimin onaya sundupu bütçe talebi de reddedilince yönetimin elleri kolları bağlanmış oldu. Son aktarılan bilgilere göre ise 30 Nisan'a kadar yapılacak ödemeler durdurulurken Fenerbahçe derbisine özel prim de koyulmayacak. 


Büyük bir hırsla hazırlıyor

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'in takımını dev derbiye çok büyük bir motivasyonla hazırladığı gelen bilgiler arasında yer almakta. Domenec Torrent'in Fenerbahçe derbisini kazanarak yeni gelecek yönetimin gözüne girmek istediği öğrenilmişti. Bu anlamda İspanyol adamın futbolcularını ayrı bir hırsla zorlu derbiye hazırladığı belirtiliyor. Bu anlamda oynanacak derbi öncesi gelişmeler büyük bir merakla takip edilmekte. Galatasaray'ın her ne kadar Avrupa'ya gitme durumu zor gibi gözükse de sarı kırmızılılar zorlu maçtan galibiyetle ayrılarak kötü geçen sezonda önemli hatıra bırakmak istiyor. Bu anlamda tüm camianın Fenerbahçe derbisine kitlendiği belirtilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal