Çaykur Rizespor'da Bülent Korkmaz, Süper Lig'de kalabilmeleri adına Konyaspor maçının çok önemli olduğunu söyledi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Süper Lig'de kalabilme adına bu hafta oynayacakları Konyaspor maçının büyük bir önem taşıdığını söyledi. Kümede kalma konusunda inancı olmayan oyuncuları kadro dışı bırakacağını söyledi.

08.04.2022-09:43 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-11:40)

Spor Toto Süper Lig'de kabus gibi bir sezon geçiren Çaykur Rizespor, haftalardır küme düşme hattından çıkamıyor. Karadeniz ekibinde ligin bitimine az bir süre kalmışken kalan karşılaşmalarda bir galibiyet serisi yakalanarak lige tutunulmak isteniyor.

Çaykur Rizespor, bu hafta oynayacağı zorlu karşılaşmada bu sezonun en çok dikkat çeken ekiplerinden biri olan Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Mutlak galibiyet hedefi ile sahaya çıkacak olan Atmacalar'da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, maçın hazırlıklarının gerçekleştirildiği antrenmanda basın mensupları ile bir araya geldi. Bülent Korkmaz, yaptığı önemli açıklamalarda ayrıca Bryan Dabo'nun bundan sonraki süreçte takımdan ayrı çalışacağını söyledi. Tecrübeli teknik adam yapmış olduğu açıklamalarda ;


'Kazanmaktan başka çaremiz yok!'

Ligde yukarıda yer alan takımlarla oynamaya devam ediyoruz. Trabzonspor’u yenmiştik, Alanya deplasmanda ama 2. yarıdaki oyun bizi çok ümitlendirdi. Tabi ki bu oyunu bütün maç devam ettirmemiz lazımdı. Kaybetmemiz bizim için üzücü oldu. Ben geldiğimden itibaren söylüyorum birebir iyi oynadığımız zaman hem sonuç alabiliyoruz hem de oyunda iyi olabiliyoruz. Bu son 2 maç onu gösterdi. Konyaspor da ligin zirvesinde, zirveyi zorlayan takımlardan bir tanesi. Kompakt oynayan bir takım. Özellikle merkez oyuncuları çok etkili oyuncular. Kendi sahamızda oynayacağız. Kazanmamız gerekiyor başka çaremiz yok. İnşallah hafta sonu kazanan taraf biz oluruz.

'Son maçlardaki mücadelemizi ortaya koyarsak'

Ben her zaman söylüyorum, artık maç maç bakmamız lazım. Kaç tane maç kurtarır bilmiyorum ama, en az 5 tane almamız lazım. O bile yetmeyebilir. Ama dediğim gibi özellikle Trabzonspor maçındaki mücadelemiz Alanyaspor maçında ikinci yarıda oynadığımız oyun bütünleşirse her maçı kazanabiliriz.

'Pes eden oyuncunun aramızda yeri yok'

Bryan Dabo takımla çıkmıyor, o benim kararım. Kendi ayrı olarak çıkacak. Ben söyledim pes eden varsa bıraksın. Çünkü 7 maç 21 puan zor mu gerçekten zor ama imkansız değil. Ben öyle bakıyorum. Öyle bakmayan oyuncu varsa zaten bıraksın. Biz ekip olarak öyle bakmıyoruz. Pes etmeyeceğiz, yola devam.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal