Galatasaray'da Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu'nun performansı takımı etkiledi!

Galatasaray'da kötü bir sezon geçerken orta sahada sürekli forma terleten Berkan Kutlu ve Taylan Antalyalı'nın etkisiz performansı da takıma oldukça yansımış durumda. İki futbolcu da performansları nedeniyle yoğun eleştiri alıyor.

14.04.2022-10:08 - (Son Güncelleme: 14.04.2022-10:19)

Galatasaray sezon başında 11 oyuncuyu kadrosuna katmıştı ayrıca ara transfer döneminde 4 tane takviye yapmıştı. Sarı kırmızılılarda bu sezon tam anlamıyla transferlerden istenilen verim elde edilemezken en çok eleştirilen isimlerden birisi ise Berkan Kutlu oldu. Takımda orta saha bölgesine Aytaç Kara ve Gustavo Assunçao'nun ardından Erick Pulgar da orta sahaya çare olamadı. Fatih Terim ve Domenec Torrent'in 6-8 numara pozisyonlarında tercihi ise Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu ikilisi oldu. Fakat ikilinin istatistikleri hayrete düşürdü.

Oynadıkları oyun sınıfta kaldı

Taylan ve Berkan Süper Lig'de sezon sonuna yaklaşılmasına rağmen henüz gol atma başarısı gösteremediler. Fenerbahçe'nin 2-0 kazandığı derbide perdeyi açan isim olan Zajc ise gol sayısını 8'e çıkarmıştı.

O ayrıntı göze çarpıyor

Taylan Antalyalı 38, Berkan Kutlu ise 42 maça çıkmasına rağmen hücumda oldukça yetersiz kaldılar. Galatasaray son şampiyonluğunu yaşadığı 2018-19 sezonunda ön liberosu Fernando, orta sahanın göbeğinde oynayan Ndiaye ve Belhanda'nın kritik golleriyle mutlu sonu bulmuştu. Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu'nun sıfır çektiği sezonda Galatasaray ise dibe vurmuş oldu. 


Yoğun tepki alıyorlar

Bu sezon Galatasaray'da etkisiz bir sezon geride kalırken Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu takımda en çok eleştirilen isimler olarak göze çarpmakta. Büyük umutlarla kadroya katılan futbolcunun gösterdikleri performans takımda tam bir hayal kırıklığına gelmiş durumda. Bu anlamda futbolcuların geleceği de merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal