Villarreal yarı finalde kimle, hangi takımla eşleşti? Şampiyonlar Ligi yarı final maçları ne zaman oynanacak?

Şampiyonlar Ligi maçlarında yarı finale yükselen iki takımdan birisi olan Villarreal'ın hangi takımla eşleştiği futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Turnuvadaki en iyi rakiplerinden biri olan Bayern Münih'i eleyen ve büyük bir sürprize imza atan Villarreal yarı finalde kimle, hangi takımla eşleşti?

14.04.2022-01:01 - (Son Güncelleme: 14.04.2022-01:01) Villarreal yarı finalde kimle, hangi takımla eşleşti? Şampiyonlar Ligi yarı final maçları ne zaman oynanacak?

Tüm futbolseverler tarafından merakla takip edilen Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale isimlerini yazdıran 4 takımın isimleri belli oldu. Yarı final maçlarını heyecanla bekleyen futbolseverler yarı final eşleşmeleri ile birlikte takımların hangi tarihte karşı karşıya geleceğini şimdiden araştırmaya başladı.

Villarreal yarı finalde kimle, hangi takımla eşleşti?

Villarreal yarı finalde kimle, hangi takımla eşleşti

Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi’nin şampiyonu olan İspanyol ekip Villarreal, bu sezonda turnuvanın favorileri arasında gösterilen ve en iyi rakiplerinden biri olan Alman temsilci Bayern Münih'i eleyerek Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale çıkma başarısı gösterdi. Bu sezonda F Grubunun ikincisi olarak bir üst tura çıkan ve ilk olarak Juventus'u eleyen ve daha sonra da Bayern Münih’i yarı finale çıkarmayarak Alman ekibi saf dışı bırakan Villarreal CF‘ye dünya genelinde bu başarısıyla büyük bir şöhret kazandı.

Şampiyonlar Ligi yarı final maçları ne zaman oynanacak?

Şampiyonlar Ligi maçlarında bugün gerçekleştirilen iki karşılaşma sonrası Villarreal CF‘nin merakla beklenilen rakibi de belli oldu. Villarreal CF yarı final maçına İngiltere’nin Liverpool takımıyla çıkmaya hak kazanırken, Villarreal CF‘nin eşleştiği Liverpool'un ilk maçta Portekiz takımı Benfica’yı 3-1 gibi bir skorla mağlup ederek ikinci maçta da rakibini 3-2 yenmişti.

Şampiyonlar Ligi yarı final maçları ne zaman oynanacak?

Şampiyonlar Ligi'nin yarı final maçları 26-27 Nisan ilke 2-3 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Final maçı ise 28 Mayıs tarihinde Paris'te oynanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal