Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçı hangi gün, ne zaman? GS Yeni Malatya maçı bilet fiyatları

Süper Lig'in 33. haftasında tüm heyecan kaldığı yerden devam ederken haftanın kapanışını Galatasaray ve Yeni Malatyaspor yapacak. Bunun üzerineyse Galatasaray ve Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Peki, Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçı hangi gün, ne zaman? İki takım arasına gerçekleşecek olan mücadelenin bilet fiyatları da sorgulanıyor.

13.04.2022-22:20 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-22:29) Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçı hangi gün, ne zaman? GS Yeni Malatya maçı bilet fiyatları

Sarı Kırmızılı takımın, Perşembe günü Dinamo Kiev ile "Barış için" ismi altında hazırlık maçı düzenlemelerinden dolayı Süper Lig'de gerçekleşecek olan maç tarihleri ilerleyen günlere alınmıştı.

Bu sezon da beklenilen altından bir performans sergileyen Galatasaray; Giresunspor ile gerçekleşen maç sonrasında 1-0 yenilerek küme düşmesi kesinleşen Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor. Süper Lig'in 33. haftasının kapanış maçı ise iki takım arasında gerçekleşecek.

Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı hangi gün, ne zaman?

Galatasaray ve Yeni Malatyaspor arasında gerçekleşecek olan mücadele 18 Nisan Pazartesi günü NEF Stadyumu'nda oynanacak. Maç saat 20.30'da başlayacak. Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçı biletleri ise PassoLig'den satılmaya başladı.

Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda?

Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda?

Süper Lig'in 33. haftasının kapanış maçını gerçekleştirecek Galatasaray ve Yeni Malatyaspor maçı beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak yayınlanacak.

Aynı zamanda, beIN Connect uygulaması üzerinden de maç yayını yapılacak. Eğer her iki yerden de Galatasaray ve Yeni Malatyaspor maçını takip edemiyorsanız, TÜMSPOR sayfasından müsabakayla ilgili yaşanan gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Muhtemel 11'ler!

Galatasaray: Pena, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Boey, Taylan, Berkan, Kerem, Emre, Cicaldau, Mostafa Mohamed

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Campi, Awuku, Hafez, Muhammed, Azubuike, Atakan, Jospin, Mert Miraç, Mustafa Eskihellaç, Benjamin Tetteh

Galatasaray-Yeni Malatyaspor maç bilet fiyatları

Galatasaray-Yeni Malatyaspor maç bilet fiyatları

-  Kategori Price: 400,00 TL

-  Kategori Price: 350,00 TL

-  Kategori Price: 300,00 TL

-  Kategori Price: 300,00 TL

-  Kategori Price: 200,00 TL

-  Kategori Price: 150,00 TL

-  Kategori Price: 120,00 TL

-  Kategori Price: 90,00 TL

-  Kategori Price: 70,00 TL

-  Kategori Price: 50,00 TL

-  Kategori Price: 40,00 TL

-  Kategori Price: 30,00 TL

Galatasaray ve Yeni Malatyaspor eksikleri

Galatasaray: Sofiane Feghouli (Sakat)

Yeni Malatyaspor: Stevie Mallan (Sakat), Nuri Fatih Aydın (Sakat)

Hakemler açıklandı mı?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından, 18 Nisan Pazartesi akşamı 20.30'da gerçekleşecek olan Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçında görevlendirilecek olan hakemler henüz belirlenmedi. 33. haftanın kapanış maçında görevlendirilecek olan hakemlerin kim olacağı ilerleyen günlerde açıklanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal