Galatasaray - Dinamo Kiev dostluk ve yardım maçı futbol bileti nasıl alınır? Galatasaray - Dinamo Kiev futbol maçı biletleri kaç TL?

Galatasaray ve Dinamo Kiev arasında yaşanacak güzel bir amaca hizmet eden maç ile ilgili internet üzerinden birçok araştırma yapılıyor. Konuyla ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

13.04.2022-12:54 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-12:54) Galatasaray - Dinamo Kiev dostluk ve yardım maçı futbol bileti nasıl alınır? Galatasaray - Dinamo Kiev futbol maçı biletleri kaç TL?

Galatasaray-Dinamo Kiev maçı Galatasaray'ın ev sahipliğinde Ali Samiyen Spor Kompleksi'nde gerçekleşecek. Maç ile ilgili insanlar maçın ne zaman oynanacağını ve bilet fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde.

Galatasaray-Dinamo Kiev dostluk maçı

Galatasaray-Dinamo Kiev, savaş dolayısıyla Ukrayna'da zarar görmüş çocuklara yardım etmek amacıyla gerçekleşecek. Maçın tüm gelirleri yardıma gidecek. Maç 14 Nisan Perşembe Galatasaray'ın ev sahipliğinde Ali Samiyen Spor Kompleksi'nde gerçekleşecek. Maçın sloganı ise "Barış için maç" olacak. Karşılaşmanın biletleri Passolig uygulaması veya bilgisayar/ mobil cihazlar aracılığıyla satın alınabilir. Maç bilet fiyatları ise şu şekilde;

1.kategori: 100 TL

2.kategori: 50 TL

3.kategori: 25 TL 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal