Süper Lig'de Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan derbide Michy Batshuayi kenara geldikten sonra tepki gösterdi!

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş zorlu derbide karşı karşıya geldi. Derbide penaltı kaçıran daha sonrasında ise oyundan alınan Michy Batshuayi kenara geldikten sonra saha kenarındaki buz kovasına tekme attı.

04.04.2022-08:45 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-09:02)

Süper Lig'in 31. haftasında Lider Trabzonspor, Beşiktaş'ı ağırladı. Zorlu derbide maç 1-1 sona erdi. Maça damga vuran isimlerden birisi ise Michy Batshuayi oldu. Belçikalı futbolcu karşılaşmada kaçırdığı net pozisyonlar ile büyük tepki çekti. Özellikle Michy Batshuayi'nin kaçırdığı penaltı büyük yankı uyandırdı. Maçın ardından Michy Batshuayi'nin tepkisi gündeme oturdu.

Sinirini buz kovasından çıkardı

Süper Lig'de Trabzonspor ile Beşiktaş'ın 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada maça damga vuran isimlerden birisi Michy Batshuayi oldu. Futbolcu karşılaşmada yaptıklarıyla tepkileri üzerine çekti. Futbolcu derbide kullandığı penaltıyı direğe nişanladı. Kaçırdığı penaltının ardından 70. dakikasında yerini Kenan Karaman'a bıraktı. Belçikalı futbolcu oyundan alınmasına tepki gösterdi ve kenardaki buz kovasını tekmeledi. 

Michy Batshuayi oyundan alındıktan sonra olay hareketlerde bulundu.

(Görüntüler beIN Sports'tan alınmıştır.)

Büyük tepki çekiyor

Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi bu sezon büyük umutlarla transfer edilmişti fakat sergilediği performansla beklentilerin oldukça altında kaldı. Performansıyla beklentilerin altında kalan ve kaçırdığı pozisyonlar ile büyük tepki çeken Michy Batshuayi, Trabzonspor ile oynanan derbide de tepkileri üzerine çekti. Futbolcu etkisiz performansının yanı sıra karşılaşmada önemli penaltı fırsatını da direğe nişanlayınca taraftarların tepkisi çekti. Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan maçın yankıları bu anlamda sürmeye devam ediyor. 


Valerien'in gözünden düştü

Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi'nin sergilediği etkisiz performans nedeniyle takımın teknik direktörü Valerien Ismael'in gözünden düştüğü belirtiliyor. Kalan haftalarda teknik adamın Michy Batshuayi yerine Kenan Karaman'a daha çok forma şansı vereceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal