Süper Lig Sivasspor-Fenerbahçe Karşılaşması

Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak olan Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmaları yapıyor.

16.01.2022-16:21 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-18:24) Süper Lig Sivasspor-Fenerbahçe Karşılaşması

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor, Fenerbahçe'yi  konuk etti. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak olan Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşması zirve hattını oldukça yakından ilgilendiriyor. Ev sahibi ekip Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile uzunca bir süredir istikrarlı gidişat devam ediyor. Sivasspor oynadığı futbol ile büyük bir beğeni toplarken Max Gradel, Yatabare ve Pedro Henrique'nin hücüm hattındaki performansı gol yollarında büyük bir etki sağlıyor. Aynı zamanda Sivasspor savunma hattında da sergilediği performans ile büyük bir beğeni kazandı. File bekçisi Ali Şaşal Vural, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Goutas gibi isimlerin savunma hattında ortaya koydukları uyum iyi bir performansı ortaya çıkarıyor. Konuk ekip Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından sezon sonuna kadar takım İsmail Kartal'a emanet edildi. Sarı lacivertlilerde son haftalarda galibiyet hasreti devam ederken kötü gidişata bir türlü çözüm bulamadı. Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcuları Mesut Özil, İrfan Can Kahveci, Jose Sosa gibi isimlerle birlikte bir çıkış yapıp arka arkaya galibiyetler alarak Spor Toto Süper Lig'de üst sıraları zorlaması bekleniyor.


NE ZAMAN OYNANACAK?

Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 22 Ocak Cumartesi günü oynanacak.

SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşması saat 16:00'da oynanacak.

HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan kritik mücadele Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak olan Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

HAKEMİ KİM OLACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak olan Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşmasının hakemi Alper Ulusoy olarak açıklandı.

VAR HAKEMİ KİM OLACAK ?

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında zirveyi ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşmasının VAR hakemi Volkan Bayarslan oldu.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Sivasspor : Ali Şaşal, Ahmet, Goutas, Caner, Uğur, Özkan, Koray, Cofie, Erdoğan, Pedro Henrique, Yatabare
Fenerbahçe : Berke, Nazım, Min Jae, Serdar, Novak, Osayi, Crespo, Zajc, İrfan Can, Valencia, Serdar Dursun

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal