Süper Lig maçları bugün neden yok, ne zaman başlayacak? 2023 Trendyol Süper Lig 17. hafta programı

Süper Lig’de Ankaragücü Çaykur Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırı sebebiyle maçlar süresiz olarak askıya alınmıştı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig maçlarının yeniden başlayacağı tarihi açıkladı. Peki Süper Lig maçları bugün neden yok, ne zaman başlayacak? İşte 2023 Trendyol Süper Lig 17. hafta programı…

16.12.2023-12:54 - (Son Güncelleme: 16.12.2023-12:54)

Geçtiğimiz günlerde Ankaragücü Çaykur Rizespor maçında Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler’e yumruklu saldırıda bulunması sonrası Süper Lig maçları süresiz olarak ertelenmişti. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ise düzenlediği basın toplantısında Süper Lig maçlarının başlayacağı tarihi duyurdu. Peki Süper Lig maçları bugün neden yok, ne zaman başlayacak? 

Süper Lig maçları ne zaman başlayacak?

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin başlangıç tarihini de duyurarak, "Tüm liglerdeki maçların süresiz olarak ertelenmesi kararını almıştık. Bugün aldığımız kararla 19 Aralık Salı günü tüm ligler yeniden başlayacak" dedi.

Mehmet Büyükekşi

Süper Lig 16. hafta maçları hangi tarihte oynanacak?

Büyükekşi ayrıca, ertelenen 16. hafta maçlarının 10 Ocak haftasında oynanacağını da sözlerine ekleyip, "Alt liglerdeki maçların programı da internet sayfamızda yayınlanacak. Lig, gelecek hafta normal programında devam edecek" ifadesini kullandı.

Süper Lig maçları bugün neden yok?

Eryaman Stadı'nda oynanan ve 1-1'lik skorla sonuçlanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor müsabakasının ardından Başkent ekibinin istifa eden başkanı Faruk Koca sahaya girerek hakem Halil Umut Meler'e yumruk atmıştı. Meler'e yapılan saldırı sonrasında aralarında Faruk Koca'nın da olduğu üç kişi tutuklanırken Meler ise hastaneye kaldırılmıştı. Meler bugün taburcu edilirken ligler de süresiz olarak tatil edilmişti.

Süper Lig

Süper Lig 17. hafta maç programı

19 Aralık Salı

17.00 Rams Başakşehir - EMS Yapı Sivasspor

20.00 İstanbulspor - Trabzonspor

20.00 Gaziantep FK - Yukatel Adana Demirspor

20 Aralık Çarşamba

17.00 Mondihome Kayserispor - Fenerbahçe

20.00 Galatasaray - Vavacars Fatih Karagümrük

20.00 Bitexen Antalyaspor - Kasımpaşa

21 Aralık Perşembe

17.00 Çaykur Rizespor - Siltaşı Yapı Pendikspor

20.00 Beşiktaş - Corendon Alanyaspor

20.00 MKE Ankaragücü - Atakaş Hatayspor

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal