Zidane’dan Karim Benzema Değerlendirmesi!

Fransız teknik direktör Zinedine Zidane, bu sezona muhteşem bir başlangıç yapan eski öğrencisi Karim Benzema hakkında açıklamalarda bulundu.

06.09.2018-12:32 - (Son Güncelleme: 06.09.2018-12:32) Zidane’dan Karim Benzema Değerlendirmesi!

Real Madrid’den sürpriz bir şekilde ayrılma kararı alan Fransız teknik adam Zinedine Zidane, “Benzema kişisel hırslarını aşmış; tam bir takım oyuncusu” dedi.

Real Madrid, Zinedine Zidane idaresinde arka arkaya 3. kez Şampiyonlar Ligi'ni şampiyonluğu yaşarken, Fransız forvet Karim Benzema ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Real Madrid’i çalıştırdığı dönemde Benzema'ya sürekli şans veren Zinedine Zidane, bu sezona fırtına gibi giren vatandaşına destek verdi.

Deneyimli teknik adam, sürpriz bir biçimde İspanyol deviyle yollarını ayırmasının ardından, ilk defa Real Madrid'i değerlendirdi.

Eski öğrencisi Benzema için ayrı bir parantez açan Zidane; "Benzema çok sayıda gol atamamış olabilir. Fakat en önemli hücum güçlerimizden biriydi. O, topu ayağımızda tutarak; arkadaşlarına boş alanlar yaratan tam bir takım oyuncusu" şeklinde konuştu.

Real Madrid'de yaşanılan en zor durumun, ünlü futbolcuları kontrol altında tutmak olduğunu söyleyen Zidane; "Bu futbolcularla nasıl çalışacağınızı bilmeniz gerekiyor. Takım düşüşe geçse de, kadronuzda böyle futbolcular olduğu müddetçe mutlaka toparlanırsınız. Benim görevim, dışarıdan gelen eleştirilerin, takım içerisinde olumsuz bir hava oluşturmasını engel olmaktı." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal