Yılmaz Özeren: 'Bu Durum Psikolojimizi Etkiledi'

TFF 1. Lig takımlarından Altay'ın orta sahası Yılmaz Özeren, coronaviüs sebebiyle liglere ara verilmesinin oyuncuları da psikolojik olarak kötü etkilediğini, bunun üstesinden gelecek ekiplerin ligde başarılı olacaklarını dile getirdi.

08.04.2020-11:44 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-11:36) Yılmaz Özeren: 'Bu  Durum Psikolojimizi Etkiledi'
Altay'dan gelen duyuruya göre 32 yaşındaki orta saha futbolcusu Yılmaz Özeren, Altay TV'nin Instagram canlı yayınına katılım sağlayarak gündemle alakalı açıklamalar yaptı.

Liglerin ertelenmesinin sonrasında teknik adam Yalçın Koşukavak'ın hazırladığı programa göre antrenmanlarını devam ettirdiğini belirten Yılmaz Özeren, evde bireysel idmanların haricinde tesislerde izole bir biçimde idman yaptığını söyledi.

Ara verilmeden önce ekip olarak çok iyi bir atmosfer yakaladıklarını vurgulayan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bu virüs insanları psikolojik olarak etkiledi. Futbolcular olarak bizler de etkilendik. İşimiz futbol oynamak olduğu için ligler başlayacakmış gibi kendimizi hazır tutmak zorundayız. Tabii ki her ne kadar bireysel çalışsak da bu toplu bir şekilde antrenman yapmaya benzemiyor. Sonuçta futbol sahada 22 kişi ile oynanan bir oyun. Benim şahsi fikrim yeniden ligler başladığı zaman bu arayı psikolojik olarak atlatacak takımlar ön plana çıkacaktır. İnşallah bu süreç bir an önce biter. Futbol oynamayı çok özledik."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal