‘Yılın Atleti’ Ödülü Ramil Guliyev’in!

Balkan Atletizm Federasyonları Birliği (ABAF), tarafından verilen "yılın erkek atleti" ödülünü milli sporcumuz Ramil Guliyev kazandı.

07.12.2018-10:24 - (Son Güncelleme: 07.12.2018-10:22) ‘Yılın Atleti’ Ödülü Ramil Guliyev’in!

Milli atlet Ramil Guliyev, Balkan Atletizm Federasyonları Birliği (ABAF), tarafından verilen "yılın erkek atleti" ödülünün sahibi oldu.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, ABAF'ın Yunanistan'ın başkenti Atina'da gerçekleştirdiği ödül töreninde, Ramil Guliyev'in "yılın erkek atleti" ödülünü kazandığı belirtildi.

Açıklamada, dünya ve Avrupa şampiyonu milli sporcunun, ödülünü ABAF Başkanı Dobromir Karamarinov ile ABAF Başkan Yardımcısı ve Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar'dan aldığı ifade edildi.

Bu sene Almanya'nın başkenti Berlin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 200 metrede altın madalyaya uzanan Guliyev, Türkiye rekorunu 19.76'ya çekerken, şampiyona rekoru da kırmıştı.

Törende "yılın kadın atleti" ödülünü ise Yunan üç adımcı Paraskevi Papachristou, "yılın genç erkek atleti" ödülünü Ukraynalı Mikhaylo Kokhan, "yılın genç kadın atleti" ödülünü de Bulgar Alexandra Nacheva kazandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal