'Yanlış Zamanda Getirildi'

NTV dijital'de yayınlanan programda Ali Ece, Beşiktaş'ın yeni Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile ilgili yorumlarda bulundu.

30.01.2020-15:30 - (Son Güncelleme: 30.01.2020-15:26) 'Yanlış Zamanda Getirildi'

NTV dijital'de yayınlanan programda Ali Ece, Beşiktaş'ın yeni Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile ilgili yorumlarda bulundu.

İşte Ece'nin yorumları;

"SERGEN YALÇIN GİTTİĞİ BÜTÜN TAKIMLARDA TEKNİK DİREKTÖRLÜK ETKİSİNİ GÖSTERDİ"

"Sergen Yalçın Beşiktaş tarihinde o kadar değerli, önemli, farklı bir kişilik ki Beşiktaş'tan ayrılan, ezeli rakiplerde oynayan başka futbolcularda oldu ama hiçbiri Sergen Yalçın kadar özlenmedi, affedilmedi. Sergen Yalçın boşta kaldığı andan itibaren Abdullah Avcı'nın işi iki kere zorlaştı. Ancak

Abdullah Avcı'nın yaşadığı zorluğun benzerini, Sergen Yalçın'da yaşayabilir. Oyuncu kadrosu, oyuncu kalitesi ile alakalı olarak. Futbolcu Sergen Yalçın ile Teknik Direktör Sergen Yalçın birbirinin devamı olsada, ikisi çok farklı profiller. Birincisi futbolculuğunda belki çok zor şartlarda yetişti ama çok değerli bir hocası vardı. Onun futbol zekasını çok erken yaşlarda farkeden Serpil Hamdi Tüzün hoca. Yani Sergen Yalçın'ın çok erken yaşlarda farkedilen özel bir futbol yeteneğinin olduğu kesindir.

Ama teknik direktörlükte başlangıcı öyle değil. Teknik direktörlüğünde, o dönemin en iyi altyapısı Türkiye'de Beşiktaş'ın altyapısıydı. En iyi hoca Beşiktaş altyapısındaydı. Sergen Yalçın, Beşiktaş'tan futbolcu olarak ayrıldıktan 2-3 yıl sonra, daha alt seviye takımlardan devam edip, sonra genç yaşta teknik direktörlüğe başladı. Gittiği bütün takımlarda teknik direktörlük etkisini gösterdi." dedi.

"YANLIŞ ZAMANDA GETİRİLDİ"

Şu andan itibaren sezonun bitimine kadar Sergen Yalçın, takım üst üste yenilgiler dahi alsa kesinlikle ve kesinlikle ona gidip de 'Niye yapamadın?' demek, çok sert eleştirilerde bulunmak ona haksızlık olur. Yanlış zamanda getirildi, doğru zamanda getirilmedi.

"SERGEN YALÇIN, BEŞİKTAŞ'A RUH VE ENERJİ KATACAKTIR"

Sergen Yalçın'ın teknik direktörlüğü, futbolculuğu gibi değildir. Abdullah Avcı gibi yumuşak davranmaz. Doğrusunu da yapar. Bu kadroda 3-4 oyuncu hariç diğerlerine yapılması gereken budur. Sergen Yalçın, Beşiktaş'a ruh ve enerji katacaktır.

"LUCESCU'NUN SON KULLANMA TARİHİ GEÇTİ"

Mircea Lucescu, dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi, en başarılı 50 teknik direktörlerinden birisidir. Ama şu an itibariyle dünyada faal çalışan teknik direktörler arasında en iyi 500 bine bile girmez. Çünkü son kullanma tarihi geçti. Hiç gerek yok. Bence, Mircea Lucescu veya başka bir sportif direktöre verilecek para yerine o paranın maaşına 100 tane scout çalıştırırsın."ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal