Volkan Demirel Neden Kadro Dışı Kaldı? İşte Detaylar

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan kaptan Volkan Demirel'den, Medipol Başakşehir karşılaşmasından önce "Özür dilesin, affedilir" mesajı veren Başkan Ali Koç'a yanıt verdi.

09.10.2018-10:54 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-10:52) Volkan Demirel Neden Kadro Dışı Kaldı? İşte Detaylar

Fenerbahçe'nin deneyimli file bekçisi Volkan Demirel, kendisine henüz bir tebligat ve gerekçe gösterilmediğini belirtirken, suçunun ne olduğunu bilmediğini ifade etti. Tecrübeli kalecinin “Ben senden daha iyi Fenerbahçeliyim” ifadesini kullandığı yönetici Semih Özsoy ile yaşadığı tartışmanın ardından kadro dışı bırakıldığı öne sürüldü.

Milliyet gazetesi tarafından yapılan haberde, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Medipol Başakşehir karşılaşmasından önce deneyimli oyuncunun özür dilemesi durumunda affedileceğini belirmişti. Fakat Volkan Demirel, ne konuda özür dileyeceğini bilmiyor. 37 yaşındaki eldiven kendisine hâlâ bir tebligat ve gerekçe sunulmadığını kaydederek ne konuda suçlandığını bilmediğini vurguladı.

Kaptan olarak hep takımı ve takım arkadaşlarını korumaya çalıştığını kaydeden deneyimli kaleci, özrü gerektirecek hatalı bir davranışta bulunmadığını düşünmüyor.

Volkan Demirel'in kadro dışı bırakılmasındaki olayın temel nedeninin, bir yönetici ile yaşamış olduğu tartışma olduğu öğrenildi. Deneyimli eldivenin üst düzey bir yöneticiye “Ben senden daha iyi Fenerbahçeliyim” dediği ve bu olayın bardağı taşıran son damla olduğu belirtildi. Bu yöneticinin de Semih Özsoy olduğu ileri sürüldü.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal