Ünlü Futbolcuların Ayakkabı Tamirciliğini Yapıyor

60 yaşındaki Ali Yıldız, 46 yıldır ünlü futbolcuların ayakkabı tamirciliğini yapmaya devam ediyor.

21.01.2020-14:53 - (Son Güncelleme: 21.01.2020-14:46) Ünlü Futbolcuların Ayakkabı Tamirciliğini Yapıyor

60 yaşındaki Ali Yıldız, 46 yıldır ünlü futbolcuların ayakkabı tamirciliğini yapmaya devam ediyor. Yıldız, Şehir dışından sürekli ayakkabı gönderiyorlar bende tamir ediyorum dedi.

Krampon Profesörü' diyorlar. Önce sırasıyla 'Kral, Efsane ve Profesör' dediler. Daha sonra 'Ordinaryüs' dediler. Çoğu kişi ordinaryüsün ne olduğunu bilmiyor. 'Ayakkabı Profesörü olarak kalayım' dedim. Dükkânımın fotoğraflarını görenler, 'Profesör dükkanın çok küçük, büyütsen' diyorlar. Ama 2 metrekarelik dükkânım bana 100 metrekare gibi geliyor.

Şehir dışından tamir için sürekli krampon geliyor. İşimi dört dörtlük ve temiz yaparım. Onun için beni tercih ediyorlar. Sergen Yalçın'a bile krampon tamiri yaptım. Krampon tamiri yapmadığım sporcu yok. Trabzonspor'da 1980 yılından beri oynayan bütün futbolcuların kramponlarının tamirini yaptım.

Kramponlar eskidiği zaman ayağa daha rahat olduğu için tamir ettiriyorlar. Futbolcularla ve kulüp başkanlarıyla çekildiğim fotoğraflarımı sosyal medya hesabıma yüklüyorum. Sayfamı görenler beni başkan, yönetici ya da menajer zannediyor. Özellikle yurt dışından bu fotoğrafları görenler beni önemli biri ya da menajer olduğumu düşünerek arıyorlar. Bana 'Türkiye'de futbol oynamak istiyorum, işimi halledebilir misin?' diyorlar. Ben de dükkânımda fotoğraf çekilerek krampon tamircisi olduğumu gösteren fotoğraf yolluyorum” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal