Ujfalusi Çalıştığı En İyi Teknik Direktörleri Açıkladı

Galatasaray'ın eski futbolcularından olan Tomas Ujfalusi, Bursaspor’da top koşturmuş Sebastian Frey'in sorularını cevaplarken çalıştığı en iyi hocaları da açıkladı.

30.03.2020-10:14 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-10:11) Ujfalusi Çalıştığı En İyi Teknik Direktörleri Açıkladı

Galatasaray'da hem futbolcu olarak hem de idari pozisyonda görev yapan efsane oyunculardan Tomas Ujfalusi, ligimizde daha önce Bursaspor’da top koşturmuş Fiorentina'da beraber oynadığı Sebastian Frey'in sosyal medya üzerinden sorularını yanıtladı.

Galatasaray zamanlarından bahseden Ujfalusi, "Orada iki şampiyonluk, iki de kupa zaferi yaşadım. Birinde oynamıyordum. O zaman idari olarak çalışıyordum. Mancini vardı, efsane Taffarel vardı" şeklinde konuştu.

Bek oynamayı mı stoper oynamayı mı daha çok seviyordu sorusunda da Galatasaray dönemlerinden bahseden Ujfalusi, "Bek oynamayı sevmiştim çünkü ileri gidebiliyordum. Ama özümde her zaman bir merkez oyuncusuydum ki Galatasaray'da orada oynadım. Atletico'da merkezde başlamıştım ama bazen kanatta da oynuyordum" ifadelerini kullandı.

PRANDELLİ VE TERİM

Son olarak kariyerinde birlikte çalıştığı en iyi teknik direktörleri söyleyen Çek yıldız, "Beni futbola ve milli takıma kazandıran Karel Brückner var. Sonra beni sağ kanatta kullanan Cesare Prandelli var. O olmasaydı tüm kariyerim boyunca stoper oynardım. Son olarak da Fatih Terim" değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal