Trabzonspor'dan Guilherme Harekatı

Trabzonspor, transfer döneminde ismi bir süredir Beşiktaş’ta anılan Brezilyalı futbolcuyu gözüne kestirdi.

29.01.2020-08:51 - (Son Güncelleme: 29.01.2020-08:49) Trabzonspor'dan Guilherme Harekatı

Devre arası transfer dönemin bitmesine sayılı günler kala şampiyonluk için kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor’da Guilherme sesleri.
Trabzonspor, transfer döneminde ismi bir süredir Beşiktaş’ta anılan Brezilyalı futbolcuyu gözüne kestirdi.

Yeni Malatyaspor'da oynayan başarılı oyuncu Guilherme'nin sözleşmesindeki '150 bin Euro'ya takımdan ayrılabilir' maddesini kullanmak isteyen Trabzonspor transferi bitirmeyi hedefliyor.

Harcama limitleri sebebi ile Beşiktaş'a transferi olmayan Yeni Malatyaspor'un Brezilyalı futbolcu, bordo-mavililerin listesine girdi. Hem orta saha hem de takımın en çok ihtiyaç duyduğu bölge olan sağ kanatta da forma giyebilen 28 yaşındaki futbolcu için teknik heyet olumlu rapor verirse, yönetim harekete geçmeyi planlıyor.

Trabzonspor, bonservisi İtalyan takımı Benevento'da olan Guilherme'nin kiralama sözleşmesinde bulunan '150 bin Euro'ya takımdan ayrılabilir' maddesini kullanması bekleniyor. Futbolcunun menajeri Marcelo Robalinho'nun bu rakamı 40 bin Euro'ya kadar (260 bin TL) çektiği, Trabzonspor'un bu ücreti yatırdığı an transferi gerçekleştirebileceği ifade edildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal