Trabzonspor'da Kolombiyalıların Performansı Düşündürüyor!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de bu sezon Kolombiyalı oyuncuları Hugo Rodallega ve Fabian Castillo’dan beklenen verimi alamadı.

26.04.2018-12:39 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-12:39) Trabzonspor'da Kolombiyalıların Performansı Düşündürüyor!

Trabzonspor'un Kolombiyalı futbolcuları Hugo Rodallega ve Fabian Castillo bu sezon gösterdikleri performansla hayal kırıklığı yaşattı. Bordo mavililerin büyük beklentilerle kadrosuna kattığı iki futbolcu istenilen katkıyı sağlayamadı.

Bordo mavili takıma transfer edildiğinde taraftarları heyecanlandıran Kolombiyalı oyuncular Rodellega ve Castillo, çeşitli nedenlerden dolayı istenilen form düzeyine ulaşamadı. Karadeniz temsilcisine geldiği günden bu yana sık sık sakatlık geçiren Castillo, bu sezon sınıfta kaldı. ABD’nin FC Dallas kulübünden kadroya dahil edilen Kolombiyalı futbolcu, bordo-mavili ekipte beklentilerin altında kaldı. Bu sezon bordo mavili formayla 10 karşılaşmaya çıkan kanat oyuncusu 423 dakika sahada kalırken, 2 asist kaydetti, ağları ise havalandıramadı.

Geçen sezondan beri sakatlıklarla boğuşan Castillo, forma giydiği karşılaşmalarda ise verimli olamadı. Dış bağ problemleri, kemik ödemi, uyluk yaralanması, lif yırtılması ve menisküs yaralanması gibi sakatlıklar geçiren futbolcu, bu nedenle formasından ayrı kaldı ve 22 karşılaşmada forma giyemedi. 25 yaşındaki Castillo, son idmanda da sakatlık geçirmiş ve Alanya deplasmanında yer almamıştı.

Bordo mavili ekibin bir diğer kayıp Kolombiyalısı ise Hugo Rodallega oldu. Bu sezon Burak Yılmaz'ın transferinin ardından ilk 11’de forma şansı bulamayan tecrübeli forvet, oynadığı karşılaşmalarda ise beklentileri karşılayamadı. Geçen sezonun devre arası transfer döneminde takıma katılan Rodallega, Spor Toto Süper Lig'de 6 kez gol sevinci yaşamıştı.

Kolombiyalı forvet, bu sezon ligde 22 maçta şans bulmasına karşın istediği süreleri alamadı. Toplam 517 dakika süre alan deneyimli oyuncu, 5 gole imza attı. Yeterince süre alamadığı gerekçesiyle mutsuzluğunu belirten Kolombiyalı futbolcunun, devre arasında takımla yollarının ayrılması gündeme gelmişti. Kontratı 2019 senesinde sona erecek Rodallega konusunda bordo mavili yönetim, oyuncuyla sezon sonunda görüşerek bir karar verecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal