Trabzonspor Tahkim Kurulu İle Yapalacak Toplantının Tarihi Açıklandı

Trabzonspor'un TFF Tahkim Kurulu ile yapacağı toplantının resmi tarihi belli oldu. Trabzonspor'un, TFF Tahkim Kurulu ile duruşmalı toplantısı 19 Aralık Perşembe günü gerçekleştirelecek.

16.12.2019-17:38 - (Son Güncelleme: 16.12.2019-17:24) Trabzonspor Tahkim Kurulu İle Yapalacak Toplantının Tarihi Açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kulüplerin harcama limitlerinin yüzde 30'dan yüzde 40'a çıkartılması ile ilgili tepki veren Trabzonspor Kulübü itiraz için Tahkim Kurulu'na başvuruda bulunmuştu.
Taraflar arasındaki duruşmalı toplantı 19 Aralık Perşembe günü gerçekleşecek.

AĞAOĞLU'NA CEVAP VERİLMEMİŞTİ
Süper Lig'de kulüplere yapılan harcama limitinin artırılmasının sonrasında Erman Toroğlu'nun gün yüzüne çıkardığı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, başkan yardımcısı Semih Özsoy, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve MHK Başkanı Zekeriya Alp görüşmesiyle ilgili ünlü spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen'den flaş itiraflarda yapılmıştı.
Geçtiğimiz günler içinde TFF, gece yarısı yaptığı açıklama ile Süper Lig kulüplerine uygulanan limitin %30'dan %40'a çıkartıldığını açıklamıştı.

Kulüpler tarafından büyük tepki alan bu kararın sonrasında A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, başkan yardımcısı Semih Özsoy, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve MHK Başkanı Zekeriya Alp'in bir rezidansta görüşme yaptıklarını ifade etmişti.
Toroğlu'nun sözlerinin ardından görüşmeyi doğrulayan "Kapımız tüm kulüplere açıktır" açıklamalarında bulunan TFF'ye tepkiler daha çok yükselmişti.

Zorlu Center görüşmesiyle ilgili, Rıdvan Dilmen, gündeme bomba gibi düşecek sözlere imza atmış, "Ahmet Ağaoğlu'nun affına sığınarak kendisi ile sohbet ettik. Çok üzülerek dinledim kendisini tabii. Zekeriya Hocaya ve Türkiye Futbol Federasyonu'na mesaj atmış görüşmek istiyorum diye. Nerede? Riva'da... Dönüş bile yapılmamış. Ama Zekeriya Bey'in de Fenerbahçeli Başkanı ile bir ofiste buluşması o zamanda olmuyor tamam mı. O yüzde 10'luk artışla ilgili de şu düzeltmeyi söyleyeyim. Ben yine aynı düşüncedeyim. Bunu önce bütün kulüplerle paylaşılıp, kamuoyuyla paylaşılıp şu şu sebepten dolayı daha şeffaf olması gerekli." İfadelerini kullanmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal