Trabzonspor Chelsea'den Lewis Baker'i Kadrosuna Kattı!

Transfer hazırlıklarına devam eden Trabzonspor aradığı futbolcuyu Chelsea'de buldu. Karadeniz temsilcisi, Lewis Baker ile anlaşma sağladı.

17.09.2020-11:44 - (Son Güncelleme: 18.09.2020-15:29) Trabzonspor Chelsea'den Lewis Baker'i Kadrosuna Kattı!

Trabzonspor, Premier Lig devi Chelsea'den genç orta saha Lewis Renard Baker'i transfer etti. Baker geçtiğimiz sezonu Bundesliga'da Fortuna Düsseldorf takımıyla sonlandırdı. İngiliz oyuncu satın alma opsiyonlu kiralık olarak alındı.

EN İYİ OYUNUNU VITESSE’DE GÖSTERDİ

Baker, Chelsea'nin devamlı kiralık yolladığı bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezonu Bundesliga'da sürdüren 25 yaşındaki orta saha, bir önceki yıl Leeds United, ondan önceki sezon ise Middlesbrough’da görev yaptı. Baker'in en iyi performans sergilediği kulüp ise Hollanda temsilcisi Vitesse ile oldu. İngiliz oyuncu 2 sezon oynadığı Vitesse ile 73 karşılaşmaya çıktı ve 20 gol, 11 asistlik katkı sağladı.

MİLLİ TAKIMLARDA 45 MÜSABAKADA YER ALDI

İngiltere alt yaş milli takımlarında farklı kategorilerde 45 defa görev yapan Baker, 19 defa da ağları sarstı. Trabzonspor'un teknik patronu Eddie Newton'ın Chelsea'de yer aldığı dönemde kiralık futbolculardan sorumlu antrenörü olması ve Baker 'i iyi bilmesi da transferde önemli bir etmen.

1 SENELİK SÖZLEŞME

Fırtına dün İstanbul'a getirdiği Lewis Baker'in kiralanması husunda Chelsea ile anlaşıldığını açıkladı.

Kulüpten paylaşılan açıklamada şu cümleler yer aldı: "Profesyonel futbolcu Lewis Renard Baker’in kulübümüze transferi konusunda İngiltere’nin Chelsea Kulübüyle anlaşma sağlanmıştır. Ayrıca Lewis Renard Baker ile 1 yıllık anlaşma yapılmıştır."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal