Trabzonspor Çek Forvet Patrik Schick ile Anlaşma Sağladı!

Trabzonspor forvet transferine noktayı koyuyor.. Bordo-mavili ekip, Roma'nın Çekyalı forveti Patrik Schick 'i satın alma opsiyonuyla kiraladı.

25.07.2019-08:54 - (Son Güncelleme: 25.07.2019-08:49) Trabzonspor Çek Forvet Patrik Schick ile Anlaşma Sağladı!

Yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kurmak isteyen bordo mavili ekip forvet transferinde mutlu sona ulaştı. Rodellega'nın Denizlispor'a gitmesinden sonra forvet mevkisi için arayışlara başlayan Trabzonspor yönetimi, aradığı oyuncuyu Roma'da buldu. Bordo mavili ekip, Roma'nın Çek forveti Patrick Schick ile satın alma opsiyonlu kiralık anlaşma sağladı. 23 yaşındaki genç oyuncunun önümüzdeki günlerde imza için Türkiye'ye geleceği öğrenildi.

Karadeniz ekibi, transferi en kısa sürede resmiyete kavuşturacak. Trabzonspor'un Patrick Schick transferi ile birlikte bir forvet daha almak için çalışmalara devam ettiği öğrenildi. Hem ligde, hem avrupa'da önümüzdeki sezon başarılı bir kadro planlaması yapan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi bu transferler için kolları sıvadı.

Patrick Schick geçtiğimiz sezon Roma formasıyla 32 maçta forma giydi. Bu maçlarda 5 gol atarken, 3 de asist yapmayı başardı.Patrick Schick'in Çekya Milli Takımı formasıyla ise 17 maçta 7 golü bulunuyor.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal