Trabzonspor, Basel Deplasmanında! İşte İlk 11'ler

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C Grubu son maçında İsviçre temsilcisi Basel ile karşılaşıyor. 1 puan ile son sırada yer alan ve tur şansı kalmayan Fırtına’nın rakibi ise 10 puanla zirvede.

12.12.2019-19:39 - (Son Güncelleme: 12.12.2019-19:34) Trabzonspor, Basel Deplasmanında! İşte İlk 11'ler

Ünal Karaman yönetimindeki Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C Grubu’ndaki son karşılaşmasına çıkıyor. Üst tur şansı olmayan Bordo-Mavililer, prestij mücadelesini kazanıp, 570 bin Euro’luk (3.6 milyon TL) galibiyet primini almak istiyor.

BASEL - TRABZONSPOR İLK 11'LER

Basel: Omlin, Widmer, Alderete, Bergstörm, Riveros, Frei, Eray, Stocker, Campo, Okafor, Arthur

Trabzonspor: Erce Kardeşler, Serkan Asan, Hosseini, Ivanildo Fernandes, Abdurrahim Dursun, Onazi, Doğan Erdoğan, Fıratcan Üzüm, Abdulkadir Parmak, Avdija, Ekuban

SAHNE GENÇ OYUNCULARIN

UEFA Avrupa Ligi’ndeki son Krasnodar ve Getafe karşılaşmalarına genç ağırlıklı 11’ler ile çıkan teknik direktör Ünal Karaman, Basel deplasmanında da aynı yolu izleyecek. Ekuban, Hosseini, Hüseyin ve Abdulkadir Parmak dışındaki tüm isimlerin yedek ve altyapı ağırlıklı olması bekleniyor. Beklerde Serkan ve Abdurrahim’i hazırlayan Ünal hoca, Doğan, Fıratcan, Avdijaj gibi isimleri sahaya sürecek.

8 YILDIZ OYUNCU GÖTÜRÜLMEDİ

Bordo-Mavili kafile, Basel maçı için dün sabah saatlerinde İsviçre’nin yolunu tuttu. Türk Hava Yolları’na ait özel uçakla Basel’e hareket eden Trabzonspor’da as oyuncular Sörloth, Nwakaeme, Sturridge, Pereira, Sosa, Kamil Ahmet, Obi Mikel ve Novak götürülmedi. Aynı zamanda sakatlıkları bulunan Abdülkadir Ömür ve Ahmet Canbaz da kafilede yer almadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal