THY, River Plate'e Sponsor Oldu

Türk Hava Yolları Arjantin’in önde gelen futbol takımlarından River Plate forma sponsoru oldu.

31.08.2019-20:54 - (Son Güncelleme: 31.08.2019-20:50) THY, River Plate'e Sponsor Oldu

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları, dünyaca ünlü Arjantinli futbol takımı River Plate ile sponsorluk anlaşmasına vardığını geçtiğimiz haftalarda duyurmuştu.

SPONSOR OLDU

Bugün, River Plate stadında, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, River Plate Kulübü Başkanı Rodolfo D'onofrio, T.C. Arjantin Büyükelçisi Vural Altay ve çok sayıda basın mensubunun katılımıyla tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Taraflarca birlikte ilân edilen anlaşma ile Türk Hava Yolları, Arjantin'in en önemli futbol kulüplerinden biri olan River Plate'in forma sponsoru oldu.

ARTIK BU FORMAYLA OYNAYACAKLAR

Bu iş birliği çerçevesinde River Plate üç yıl boyunca oynayacağı tüm müsabakalarda Türk Hava Yolları logolu forma ile boy gösterecek. Bu anlaşma sayesinde Türk Hava Yolları ayrıca, “The Millionaires" olarak da bilinen River Plate'e sponsor olan ilk havayolu şirketi oldu. 4 Ağustos'ta oynadığı Lans maçı ile birlikte Türk Hava Yolları logolu formalarıyla yeşil sahalarda boy göstermeye başlayan River Plate, önümüzdeki üç sezon boyunca tüm karşılaşmalarına bu formalarla çıkacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal