Terim'den Arda Bırakmalı Çağrısı

Galatasaray'da bol gollü galibiyetin ardından Fatih Terim maçı değerlendirdi. Bu sırada sorulan Arda Turan sorusuna da gündem yaratacak cümle kullandı.

28.12.2019-23:43 - (Son Güncelleme: 28.12.2019-23:38) Terim'den Arda Bırakmalı Çağrısı

Galatasaray teknik patronu Fatih Terim, 5-0'lık Antalyaspor galibiyeti hakkında konuştu.

Terim, "Açıkçası bugün güzel bir oyunla, bol gollü net bir galibiyet aldık. İyi oynadık. Oyuncularımı kutluyorum. İnşallah ikinci devre bu Galatasaray'a yakışan futbolla beraber iyi sonuçlar alırız." ifadelerini kullandı.

17 haftanın kısaca değerlendirmesini yapan sarı kırmızılı takımın hocası Terim, "Çoğu maçta iyi oynamadık, bunu kabul etmek lazım. Avrupa'da oynamak sadece Türkiye'de oynamaktan zor. Biz neredeyse antrenman yapamadan maçlara çıktık. Şimdi de biz de haftada bir oynayacağız. Şartlar eşit olduğunda bakalım bir de Galatasaray'a. Grubumuzdaki takımlar malum biraz ağır takımlardı!" şeklinde konuştu.

Genel basın toplantısında da konuşan Terim, Arda Turan soruları için, "Arda futbolu Galatasaray'da bırakmalıdır. Galatasaray çocuklarına sahip çıkar" dedi.

Devre arasında Galatasaray’a döneceği iddia edilen Arda Turan’la ilgili soruyu yanıtlayan Fatih Terim, “Arda Turan’la Fatih Terim arasındaki ilişkiyle, futbolcu Arda Turan, Teknik Direktör Fatih Terim arasındaki ilişkiyi bir ayıralım. Benimle Arda’nın özel hayattaki ilişkisi ayrı bir şey. Ben açıkçası Arda gibi bir Galatasaraylının, çok önemli bir oyuncunun burada edeceğim kelamlarla anılmasından memnun değilim. Arda, Galatasaray için önemli bir figürdü. Nasıl olur, nasıl gelişir bilmiyorum ama bana, ‘Arda, Galatasaray’da mı bırakmalı’ derseniz, benim oyum bundan yana olur. Arda iyi bir Galatasaraylıdır ve kendisini futbola vermesi gereken önemli bir zaman dilimi var. Son yılları pas geçti. Arda iyi bir Galatasaraylı, Galatasaray da kendi çocuklarına sahip çıkar. Bana göre futbolu burada bırakmalı” diyerek tecrübeli oyuncunun dönmesine yeşil ışık yaktı.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal