Teknik Direktörlerden Rıza Çalımbay'a Yanıt!

Hikmet Karaman, Bülent Korkmaz ve Bülent Uygun, Rıza Çalımbay'ın 'ligler Antalya'da tamamlansın' önerisine yanıt verdi.

31.03.2020-11:58 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-11:48) Teknik Direktörlerden Rıza Çalımbay'a Yanıt!
Demir Grup Sivasspor Teknik Adamı Rıza Çalımbay'ın ligde kalan karşılaşmaların Antalya'da yapılarak sezonun tamalanması teklifine teknik adamlardan cevap geldi.

Kayserispor Teknik Direktörü Bülent Uygun:

“Mayıs’ın 2. haftası başlayabiliriz, hem ülke her gün maç izlemiş olur. Haziran 2. haftası da sezon biter. Ya da olağanüstü durumdan dolayı lig tatil edilir, bu süreç tescil edilir. Küme düşme olmaz, alt kademeden 4 takım çıkar, lig 22 takımlı olur. Seneye ise 5 takım düşer, 3 takım çıkar. Küme düşen takımlar kapanmaya kadar gideceğinden şampiyonluktan daha önemlidir düşmenin olmaması"

Yeni Malatyaspor Teknik Adamı Hikmet Karaman:

“Antalya fikri de mantıklı ama sorun bence stat. Herkes büyük statta oynamak ister. Kamp açısından uygun ama statlar karşılamayabilir. Ben de İstanbul’u önermiştim. 5 büyük stat var. Fikirlere saygı duyuyorum ama bence UEFA’nın birkaç hafta içinde alacağı karara göre hareket edersek çok daha mantıklı olur. Acele etmek yerine ortamı doğru değerlendirmeliyiz.”

Konyaspor Teknik Adamı Bülent Korkmaz:

“Şu anda bunları konuşabilecek durumda değiliz. Ben sadece bilim insanlarını baz alıyorum. Bu iş sadece fizik değil, psikolojik kısmı en önemlisi. imsenin önünü göremediği bir belirsizlik ortamı söz konusu. UEFA da dahil bu bilim insanlarının karar vereceği bir dönem. İdman sahada yapılır, evde yapılan çalışmalar da bir yere kadar."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal