Tecrübe Nedir Bilirim Tam 7 Şampiyonluk Yaşadım

2-0'lık Denizlispor galibiyetinden sonra açıklamalarda bulunan Okan Buruk " Galatasaray ile 7 tane şampiyonluk kazandım ve şampiyonluğun ne demek olduğunu biliyorum." dedi.

07.07.2020-23:41 - (Son Güncelleme: 07.07.2020-23:35) Tecrübe Nedir Bilirim Tam 7 Şampiyonluk Yaşadım

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-0 kazandıkları Denizlispor maçının ardından konuştu.

DENİZLİSPOR'U TEBRİK EDİYORUM

Şampiyonluğa konsantre olduklarını ifade eden Okan Buruk, "Son haftalar ve çok zor maçlar, küme düşme hattındaki takımlar ile oynuyoruz. Denizlispor'u gördünüz, harika oynadı, mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Özellikle takımının oyunundan, isteğinden ve konsantrasyonundan memnunum. Şampiyonluğa inandık ve son ana kadar mücadelemiz olacak" dedi.

DEMBA BA'YA YAPILAN HAREKET PENALTIYDI

Demba Ba'ya yapılan penaltıyı hakemin es geçtiğini vurgulayan Buruk, "Maçın ilk yarısında Demba Ba'ya yapılan 0 penaltı vardı ama verilmedi. Bu tartışmaya kapalı bir konu ama hakem, VAR'a gitme ihtiyacı bile duymadı. Hakemin verdiği kararlar tartışılır, iki takım da kazanmak istedi ve bu yönde mücadele etti" şeklinde konuştu.

SAKİNCE OYNAMAMIZ GEREKİYOR

Başakşehir'in sakin oynamak zorunda olduğunun altını çizen Buruk, "Son 3 maç ve hata yapmak istemiyoruz. Zaman zaman gol atma baskısı sıkıntı yaratıyor. Bizim normal oynamamız, telaş yapmadan, sakince oynamamız gerekiyor. Futbolcularımızla da bunları konuştuk. 3 maçımız da aynı sakinlikle oynamak zorundayız" ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLUĞUN NE DEMEK OLDUĞUNU BİLİYORUM

Galatasaray ile 7 şampiyonluk yaşadığını ve şampiyonluğun ne demek olduğunu bildiğini belirten Buruk, "Futbolculuk kariyerimde Galatasaray ile 7 tane şampiyonluk kazandım ve şampiyonluğun ne demek olduğunu biliyorum. Başakşehir şu anda şampiyonluğa inandı ve kulüp olarak herkes elinden gelenin en iyisi yapıyor. Sempatik bir takımız ve aldığımız sonuçlar bizi daha da sempatik yaptı. Ligin en az kart gören takımıyız ve bu da bizi centilmen bir takım yaptı" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal