Süper Lig'in En Genç Golcüsü Emre Demir Kimdir?

Süper Lig'de Gençlerbirliği Kayserispor maçında gol atan ve Süper Lig tarihine en genç gol atan futbolcu olarak geçen Emre Demir Kimdir? Detaylar Haberimizde...

09.11.2019-17:44 - (Son Güncelleme: 09.11.2019-17:43)

Süper Lig'in 11. hyaftasına oynanan Gençlerbirliği - Kayserispor maçında kayserispor adına gol atan 15 yaşındaki Emre Demir kimdir? ayrıntılar haberimizde.

2014'ün Nisan ayında lisansı filiz lisansı çıkarılan Emre Demir, hızı, sol ayağı ve yetenekleri ile dikkatleri çekiyor. Barcelona alt yapısına seçmelere giden genç yetenek ilk olarak adını o0 dönem duyurmuştu.

Sarı Kırmızılıekip genç yeteneği Emre Demir’i Mersin 1. Amatör Küme takımlarından Kuvayi Milliye’den trasnfer etti. Sonrasında Kayserispor Emre Demir'in tecrübe kazanması ve güçlenmesi için uğraş vermişti. Genç yetenek tecrübe kazanması için zaman zaman A takımla idmalara çıkmıştı.

Emre Demir Gençlerbirliği maçı sonrasında yayıncı kuruluşa verdiği röportajda, "Gol attığım için mutluyum ancak bunun devamını getirmek gerekiyor. Hedefim Avrupa'ya giderek ülkemi temsil etmek. Hocam şansı verdi. Sayaha girdik ve elimizden geleni yaptık." açıklamasında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal