Süper Lig Devlerinden Modeste Hamlesi!

Çin Süper Ligi takımlarından Tianjin Quanjian ile olan sözleşmesini fesheden Fransız golcü Anthony Modeste ile Türk kulüplerinin temas halinde olduğu öne sürüldü.

09.08.2018-14:17 - (Son Güncelleme: 09.08.2018-14:17) Süper Lig Devlerinden Modeste Hamlesi!

Geçtiğimiz sezon Bundesliga ekibi Köln’den 29 milyon euro bonservisle Çin Süper Ligi takımı Tianjin Quanjian’a transfer olan ve kısa süre önce Çin ekibiyle sözleşmesini fesheden 30 yaşındaki Fransız futbolcu Anthony Modeste için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Tianjin Quanjian ile sözleşmesini fesheden ve Avrupa'ya dönmek isteyen tecrübeli forvetin görüştüğü takımlar arasında Spor Toto Süper Lig takımlarının da bulunduğu kaydedildi.

Çin kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan fakat alacaklarından vazgeçerek kontratını sonlandıran ve yıllık 11 milyon euroya yakın alacağından vazgeçen 30 yaşındaki golcünün, Almanya, Türkiye, İngiltere ve Fransa'dan bazı kulüplerle görüşme halinde olduğu belirtildi.

Fransız yıldızın Türkiye'den hangi kulüplerle temas halinde olduğuna ilişkin detay paylaşılmazken, golcü transferi için temaslarını sürdüren ve yıldız futbolcunun maaş talebini karşılayabilecek 3 takım; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Modeste için görüşmeler yapabileceği tahmin ediliyor.

Fanatik

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal