Sumudica'dan Sivasspor Maçı Öncesi Açıklama!

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, Sivasspor karşısında mutlak galibiyet ile ayrılmak istediklerini söyledi.

30.01.2020-12:57 - (Son Güncelleme: 30.01.2020-12:52) Sumudica'dan Sivasspor Maçı Öncesi Açıklama!

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, Sivasspor karşısında sahadan mutlak galibiyet ile ayrılmak istediklerini söyledi.

İşte o açıklamalar:

Ben takımların sadece sahada oynadıkları futbolla kazanacağı bir maç bekliyorum. Umarım hakemin verdiği kararlar etkilemez. Zor bir maç olacak. Sivasspor ile evimizde oynayacağız. Buraya gelen takımlar bize karşı farklı oynuyorlar. Evimizde oynadığımız maçlarda gücümüzü hissediyorlar. İlk yarıdaki maçta da deplasmanda berabere kalmıştık. Rakibimizin sadece iki mağlubiyeti var. Çok zor bir maç bizi bekliyor. Umarım puan veya puanlarla bu maçı bitiririz.

İstediğim oyuncular geldi, yönetime teşekkür ediyorum. Bu oyuncuların takımımıza katkı yapacağına inanıyorum. İnanmasam zaten kendilerini çağırmazdım. Güzel bir kadro kurduk. İlk yarıda sıkıntı çektik, sakatlıklar, cezalılar vardı. Şimdi her bölgede 2-3 oyuncu var. Türkler, yabancılar kaynaşıyorlar. İyi bir arkadaş grubu var.

Bu sene takımı düşme potasından ne kadar uzakta tutarsam o kadar iyi ve başarılı olduğumu düşünüyorum. Bu sene ne kadar uzak kalırsak, seneye de Avrupa mücadelesi verebiliriz.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal