Sörloth'un Talipleri Artıyor!

Trabzonsporu’un yıldızı Sörloth’u Milan’ın ardında bir başka İtalyan temsilcisi daha istiyor. İtalyan medyasına göre Napoli transfer sezonunda Norveçli futbolcu için Trabzonspor ile iletişime geçecek.

26.03.2020-08:37 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-08:35) Sörloth'un Talipleri Artıyor!

19’u Süper Lig olmak birlikte 3 kulvarda oynadığı toplam 39 karşılaşmada 25 gollük katkı sağlayan Sörloth, İtalyan medyasında adı geçmeye devam ediyor. Milan’dan sonra Çizme’nin büyük bir takımı olan Napoli, Norveçli futbolcunun peşinde. Calcio Napoli’nin yaptığı habere göre Mavi- Beyazlılar, Sörloth’u uzun zamandır yakından izliyor ve yaz transfer sezonunda Trabzonspor’a teklif götürmeyi planlıyor. Haberin devamında, Sörloth’un 6 milyon Euro’luk satın alma seçeneğine Trabzonspor’un sahip olduğu vurgulanırken, Bordo- Mavililer’in 23 yaşındaki forveti çok daha yüksek bir fiyata verebileceği belirtildi. Calcio Napoli, Sörloth’un olmaması durumunda yedek planı olarak ise İranlı forvet Azmoun’u iddia etti.

SÖRLOTH’U 6 MİLYON EURO’YA ALABİLİR

Crystal Palace’tan 2 seneliğine Alexander Sörloth’u kiralayan Fırtına, bu yaz veya gelecek sene anlaşmadaki 6 milyon Euro’luk opsiyon maddesini kullanıp, Sörloth’u bonservisini alabilir. Fakat görünen o ki, Norveçli forvetin bu performansını sürdürürse Trabzonspor’un takımda tutması bir hayli zor ihtimal.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal