Şike kumpas davasının 14’üncü duruşması gerçekleşti

Fenerbahçe kulübünün hukuk işlerinden sorumlu Yönetim kurulu üyesi Fethi Pekin, kumpas davası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

15.01.2020-17:33 - (Son Güncelleme: 15.01.2020-17:32) Şike kumpas davasının 14’üncü duruşması gerçekleşti

Şike kumpas davasının 14’üncü duruşma celsesi, bugün Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu’nda gerçekleşti.

Fenerbahçe kulübünün hukuk işlerinden sorumlu Yönetim kurulu üyesi Fethi Pekin, kumpas davası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hem Başkanımız hem de yönetim kurulu üyelerimizin katılımıyla buradayız. Aynı zamanda taraftarlarımız da bize destek vermek için burada. Onların arasından yaklaşık 20-30 taraftarımız mahkemede duruşmayı izliyor. Bu sabah bir tanık ifadesi ile güne başladık. Bu tanık cinayet suçundan ağırlaştırılmış müebbetle hükümlü Cihan Oskay. Kendi ifadesini verdi. Şahsi kanaatim; tamamen tutarsız ifadeler içermekte. Şu anda duruşmaya ara verildi.

Öğleden sonra devam edecek. Bu sefer de tanığa avukatlarımız vasıtasıyla sorular yönelteceğiz. Mahkemenin günü bu şekilde bitireceğini düşünüyorum. Yarın taleplerin alınması, bir ihtimal yarın ara karar da çıkabilir, muhtemel ya da cuma günü ara kararla beraber 14’üncü duruşma celsesi sona erecektir. Taraftarlarımız sağ olsunlar.
Hem destekleri için hem de düzgün bir şekilde, Fenerbahçeliliğe yakışır bir şekilde burada bizleri temsil ettikleri için teşekkür ediyorum. Güvenlik güçlerimize de son derece yardımcı oluyorlar. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

















DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal