Shane Larkin: ‘Türkçe İsim Seçmem Gerekseydi Şahin'i Seçerdim’

Anadolu Efes'in Türk vatandaşlığına seçen yıldızı Shane Larkin, Türkçe bir isim tercih etmek zorunda kalsaydı "Şahin" ismini seçebileceğini belirtti.

18.04.2020-08:30 - (Son Güncelleme: 18.04.2020-08:29) Shane Larkin: ‘Türkçe İsim Seçmem Gerekseydi Şahin'i Seçerdim’

Kişisel Instagram hesabında takipçilerinden yöneltilen soruları cevaplayan Larkin, yeni tip coronavirüs (Covid-19) sebebiyle liglere verilen arada antrenmanlarını ABD'deki evinde devam ettirdiğini açıkladı.

ING Basketbol Süper Ligi'nde başarılı bir sezon geçirdiklerini ifade eden Larkin, "Şampiyonluk hedefimiz vardı ancak şimdi coronavirüs yüzünden bunun mümkün olup olmayacağını görmek zor." şeklinde konuştu.

Başantrenör Ergin Ataman ile beraber çalışmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden 27 yaşındaki tecrübeli basketbolcu, "İkimiz de benzer enerjiye sahibiz, ne yapmak isteğimizi biliyoruz. O beni oyuncu olarak, ben de onu koç olarak çok iyi anlıyorum." dedi.

‘EFES İÇİN DERİN BİR SEVGİM VAR’

Larkin, Anadolu Efes'teki kariyer planı hakkındaki soruya, "İki senedir buradayım ve benim için en uzun süre oynadığım takım oldu. Efes için derin bir sevgim var. Burada olmaktan çok mutluyum ancak gerçekleştirmek istediğim başka hedeflerim ve hayallerim de var. Gelecekte ne olur bilmiyorum ama şu anda tek düşündüğüm takımda başarılı olmak." ifadelerini kullandı.

A Milli Basketbol Takımı'nda henüz oynayamadığını vurgulayan deneyimli oyuncu, takımın bir parçası olduğu için gurur duyduğunu ifade etti.

‘TÜRKÇE İSİM SEÇMEM GEREKSEYDİ ŞAHİN'İ SEÇERDİM’

Türkçe birtakım kelimeler öğrendiğini söyleyen Larkin, "Favori kelimem 'kolay gelsin.' Bunu sık olarak kullandığımı söyleyebilirim. Türkçe'de daha akıcı olmak isterdim ama öğrenmesi zor dil. Türkçe isim seçmem gerekseydi Şahin'i seçerdim. Birçok insan bana Şahin diyor." dedi.

Larkin, en sevdiği Türk yemeklerinin de köfte ve mantı olduğunu, tatlılardan ise baklavayı beğendiğini dile getirdi.

Türkiye'de basketbolculardan Şehmus Hazer ve Onuralp Bitim'i beğendiğini belirten Larkin, idolünün ise Allen Iverson olduğunu söyledi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal