Sergen Yalçın'dan Sert Çıkış! 'Giderse Gitsin'

Mohamed Elneny yeni sezon da Beşiktaş’ta oynamak için alacaklarının kısa zamanda verilmesini şart koşunca Sergen Yalçın’ın gözünden düştü.

06.06.2020-16:15 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-16:03) Sergen Yalçın'dan Sert Çıkış! 'Giderse Gitsin'

Sezon öncesinde Arsenal’den kiralık olarak kadroya katılan Mohamed Elneny sergilediği başarılı oyunla hak ettiği takdiri tek hareketiyle çöpe attı.

Gelen bilgilere göre yönetim yakın zamana kadar Mısırlı futbolcunun yeni sezon da kiralanması için Arsenal ile masaya oturmayı düşünüyordu.

BEKLENMEDİK GELİŞME

Belirlenen satın alma opsiyonu 18 milyon Euro olan 27 yaşındaki orta saha da bir süre önce verdiği demeçte yeni sezon da Beşiktaş’ta görev yapmak istediğini belirtmişti. Arsenal’in de küçülen futbol ekonomisi nedeniyle 18 milyon avroda üstelemeyeceği düşünülüyordu. Tüm işaretler Elneny’nin takımda devam edeceğini gösterirken Mısırlı futbolcudan tahmin edilmeyen bir bir hareket geldi.

YÖNETİM SERGEN YALÇIN'A KONUYU SÖYLEDİ

Neredeyse 600 bin euroluk alacağını talep eden Elneny, bu paranın verilmemesi durumunda Karius gibi kontratını feshedebileceğini belirtti. Bunun üzerine geriye kalan karşılaşmalar için endişelenen siyah- beyazlı yönetim, hoca Sergen Yalçın’a konuyu açıkladı.

'GİDERSE GİTSİN'

Elneny’nin de Karius gibi kulüpten gitmesinde bir sıkıntı görmeyen Sergen Hoca “Giderse gitsin. Bu sezon Atiba ve Dorukhan bana yeter. Gelecek sezon da Fatih Aksoy kadroya katılacak” ifadelerini kullandı. Tekrardan kiralanması hususunda daha önce pozitif görüş sunan Sergen Hoca, son yaşananların sonrasında Elneny’nin biletini kesmiş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal